НАЙ-съкровените желания на зодиите


НАЙ-съкровените желания на зодиите
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Овен

Те искат да са успешни.

Копнеят да бъдат лидери, да постигнат голям успех и да бъдат център на внимание. Обичат приключенията и желаят да обиколят света.

Телец

Те искат сигурност във всички сфери на живота си.

Представителите на зодия Телец обичат да следват, а не да водят, те са много добри в бизнеса и финансите, защото са предпазливи хора, както и най-лоялните от всички в зодиака.

Близнаци

Те искат знания и нов опит.

Много са умни и креативни, което им позволява бързо да се адаптират към всяка ситуация. Жадуват да се впуснат в нови предизвикателства и да пътуват по света, като винаги опитват нещо ново.

Рак

Те искат да бъдат свободни и необуздани във всички сфери на живота.

Истинската свобода винаги е в мислите на представителите на зодия Рак и те няма да се спрат, преди да я достигнат. Ракът желае свобода емоционално, финансово и в личния си живот.

Лъв

Те искат постоянна благодарност в живота си.

Лъвът жадува за похвала и уважение. Представителите на тази зодия са амбициозни и самоуверени хора, които са си поставили големи цели и няма да се спрат, преди да ги постигнат.

ТОВА СА НАЙ-ВЕРНИТЕ И НАДЕЖДНИ ЗОДИИ

Дева

Повече от всичко в живота те искат любов и привързаност.

Девата е обсебена от любовта и я желае като наркотик. Лоялността е най-важна за нея. Хората често подценяват Девата, защото се държи студено, но всъщност е изключително любвеобилна.

Везни

Те желаят баланс и яснота в живота си.

Везните не искат нищо друго освен истинската яснота и баланс в живота. Когато всичко е в перфектно равновесие, те ще са доволни. Избягват всичко, което може да доведе до дисбаланс или объркване в живота им.

Скорпион

Желаят успех в това, което правят.

Тези хора искат да променят света, те са страстни за това, което работят. Раздават се на 100%. Тяхното тайно желание е да бъдат на върха, искат да успеят, където всички останали са се провалили.

Стрелец

Те искат да променят света.

Стрелецът не се страхува да разшири хоризонта си и да опита нещо ново. Готов е да направи истински иновации и промени, които засягат много хора. Представителите на тази зодия обичат да работят сами, тъй като това им позволява да бъдат по-независими.

Козирог

Те искат уважение и възхищение от техните приятели и семейства.

Козирозите жадуват възхищение и похвали за постиженията си от семейството и приятелите. Искат да докажат своята стойност пред близките си. Те са много самостоятелни и повечето от тях са родени лидери.

Водолей

Те искат да се открояват в тълпата.

Този знак не иска да се слива с тълпата и има скрито желание да се открои сред останалите. Състрадателен и чувствителен, Водолеят обича да се сближава с хората и винаги е готов да помогне.

Риби

Те искат да реализират мечтите си.

Рибите не искат нищо друго освен да превърнат своите луди, но понякога гениални идеи и мечти в реалност. Те са мечтатели и това е, което ги крепи в живота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама