Хороскоп за вторник, 3 ноември


Хороскоп за вторник, 3 ноември
Снимка: iStock.Guliver

Овен

Този вторник очаквайте сериозно развитие на връзката ви. От вашето решение ще зависи накъде ще тръгнат нещата. Бъдете отговорни.

Телец

През този ден може да получите необосновано обвинение. Не попадайте в капана на емоционалните обяснение. Преди всичко запазете спокойствие.

Близнаци

През този ден не забравяйте за ваше обещание. Ранното му изпълнение може да ви спечели сериозни дивиденти. Очаквайте предложение.

Рак

Днес ще се събудите с настроение за готовност за подвизи. Развихрете се, но не давайте обещания. Най-вече в личен план.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА НОЕМВРИ 2020

Лъв

Днес ще може да изпълните свое старо желание. Време е за нови. Извадете лист и ги запишете!

Дева

Това е ден, в който да проявите повече разбиране към партньора си. Рискувате да не оцените сериозността на дадена ситуация.

Везни

Днес ще имате късмет в общуването с противоположния пол. Победите ви ще са големи, но помислете дали няма да претърпите още по-големи загуби.

Скорпион

Днес не се осланяйте на благосклонността на другите. За вашето щастие сте отговорни само вие и само вие знаете как да го постигнете.

Стрелец

През този ден ще бъдете водачът във вашето обкръжение. Това освен радост и гордост носи най-вече отговорности. Мислете много и мерете 7 пъти.

ЗОДИИТЕ С НОВА РАБОТА ПРЕЗ НОЕМВРИ

Козирог

Този вторник ще искате да избягате от проблемите. Това е лесно, но въпросите за решаване няма да изчезнат. Не се плашете от тях.

Водолей

През този ден ще получите всичко, което искате. Ако не чувствате очакваната еуфория, значи сте поискали прекалено малко.

Риби

Този вторник бързината ще е ваш верен приятели. Едва ли ще има човек, който да надсмогне на темпото ви. Дайте си сметка, че няма да можете винаги да сте така!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама