Изненада очаква една зодия на 22 юни


Изненада очаква една зодия на 22 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не се залавяйте с прекалено важни дела. Като първи работен ден започнете с нещо рутинно, като загряване за сериозната част от седмицата.

Телец

Днес не потъвайте в самосъжаление. Много вероятно е да преувеличавате мъката си. Със сигурност има много положителни неща, върху които може да се съсредоточите.

Близнаци

През този ден бъдете добър слушател. Така ще направите добро впечатление, а и ще натрупате полезна информация за себе си.

Рак

Днес не откливайте на безкрайни молби за помощ от страна на колеги, особено ако това ще ви попречи да изпълните вашите задължения. Не поемайте и обещания.

Лъв

Това е ден, в който да сте сдържани ще бъде само ваша полза и дори ще има своите дългосрочни резултати. Помислете дали да не ви стане навик.

Дева

Този понеделник е добре да спазвате обещанията си и да помислите дали не намалите броя им. Особено когато ги давате в добро настроение.

Везни

През този ден не се претоварвайте нито физически, нито психически. Възможно е да не бъдете разбрани от другите, но това не е фатално.

Скорпион

Това е ден, в който е време да помислите как да прекарате почивката си. Това лято може да опитате нещо нетрадиционно или различно, като организация.

Стрелец

Днес не мислете прекалено далече напред. Насладете се на деня и на компанията на любимия човек. Помислете дали не забравяйте нещо важно.

Козирог

Този понеделник не мислете за сериозни неща. Те няма да избягат, но вие имате нужда да разпуснете. Не прекалявайте с алкохола.

Водолей

Денят няма да е толкова натоварен, колкото си го представяте. Повечето от притесненията ви са във вашата собствена глава.

Риби

През този ден ви очаква отплата за всичките ви действия през последните дни. Ще бъдете приятно изненадани от равносметката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама