Жените от тези зодии никога НЕ биха разбили нечий брак


Жените от тези зодии никога НЕ биха разбили нечий брак
Снимка: iStock

Дамите от тези зодии определено не са сред жените, които биха се борили за любовта на женен мъж. По-скоро те искат мъжът да обръща внимание само на тях и никога не биха си позволили за разбият нечий брак.

Дева

По правило Девата не се интересува от женени мъже. Дори и да има чувства към мъж, който е обвързан, тя никога няма да ги разкрие. По-скоро дамата от този знак би потърсила свободен мъж, тъй като прекалено много уважава себе си.

Водолей

Последното, от което жената Водолей се нуждае, е връзка с женен мъж. Дори и да има отношения с него, тя никога не би му оказала натиск и не би го поискала от него да напусне семейството си. Единственото, което жената Водолей би направила в тази ситуация, е да му даде възможност сам да прецени от какво има нужда.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБЯТ ПРЕЗ МАРТ

Телец

Верни в принципите си, жените Телец никога не биха си позволили да разбият нечие семейство. Те знаят какво е женска солидарност и затова, ако разберат, че любимият им има съпруга, веднага ще преустановят отношенията си с него. 

Козирог

В една връзка жената Козирог мисли повече за себе си, отколкото за партньора си. Тя никога не би си позволила да влезе в ролята на любовница.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама