Как да накарате всяка зодия да се обвърже


Как да накарате всяка зодия да се обвърже
Снимка: iStock/Guliver

Ако полигамията не работи за вас, вероятно сте моногамен тип и това означава, че се нуждаете от друг човек с подобен ум, който да ви бъде партньор в живота.

Имате нужда от този подписан и запечатан договор за ангажиране, за да се чувствате спокойно до края на дните си. Искате партньор, който ще се закълне в лоялност към вас. Познайте какво? Не сте сами. Повечето, но не всички, зодии жадуват за дълготрайна връзка с любим човек. Но какво е онова нещо, което всеки зодиакален знак търси, за да се обвърже дълготрайно?

Овен

За да накарате Овена да се ангажира, трябва да го убедите, че ще го задоволявате сексуално на 100%. Ако не е доволен в леглото, не се изненадвайте, ако ви изневери. Затова, когато се обвързвате с Овен, уверете се, че сте готова да бъдете любовница на годината.

Телец

Телецът е супер верен и любящ знак и ако искате да бъде посветен на вас, тогава по-добре се уверете, че е наистина влюбен. Това е единственото нещо, което гарантира неговата вярност.

Близнаци

За да се ангажира един представител на зодия Близнаци, трябва да му покажете, че имате невероятна нужда от него. Близнаците се интересуват само от това да ви спасят, независимо дали имате нужда от спасяване, или не.

Рак

Ще трябва да предоставите нужните удобства, за да привлечете дори вниманието на Рака. Той иска да има връзка, но не и празни обещания. Иска нещо сигурно, на което може да разчита в личен план.

Лъв

За да се обвържете с Лъв, трябва да сте иновативни, интересни, бляскави, интелигентни и... богати. Лъвът наистина харесва парите и сигурността, да не говорим за часовете на възхищение, които ще трябва да осигурите.

12 ВАЖНИ ИСТИНИ ЗА МЪЖА ЛЪВ

Дева

Девата се нуждае от партньор, когото да може да командва - директно или индиректно. От човек, който ще спазва правилата, защото знае, че ако ги наруши, връзката им е обречена.  

Везни

Везните нямат намерение някога да правят нещо друго освен това, което те самите искат. И в повечето случаи не става въпрос за моногамия или обвързване с някого. С други думи, вървете след Везни и ще получите това, което заслужавате.

Скорпион

Интересно е, че Скорпионът, знакът на секса, е също много любящ. Наистина иска спокойствието и комфорта на една старомодна връзка. Превръща се във вярна половинка и лесно ще се ангажира с връзка цял живот, когато попадне на точния човек.

10 ПРИЧИНИ ДА СЕ ВЛЮБИТЕ В СКОРПИОН

Стрелец

Ако искате половинка Стрелец, трябва да сте готова да скачате в неизвестното. Той е пристрастен към приключенията, така че ако искате само да си стоите вкъщи, да гледате сериали и да се гушкате - връзката ви е обречена. Бъдете щура, импулсивна и отворена за интересни предложения.

Козирог

Козирогът е добър партньор за бизнес, но що се отнася до любовта, не очаквайте много. За да го накарате да се ангажира, ще трябва да обещаете повече, отколкото давате, така че може би трябва просто да приемете - Козирогът не е най-отдаденият човек.

Водолей

Ще се ангажират със сериозна връзка, ако са обгрижвани, но без да се чувстват наблюдавани и контролирани. Искат партньор, на когото могат да разчитат, но да си запазят свободата.

Риби

Много е лесно да накарате Риби да се ангажират с вас, което означава, че носите отговорност да бъдете добри и верни към тях. Не ги наранявайте! Те ще ви дадат всичко на света, включително пръстен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама