Как да спечелиш мъжа на мечтите си според зодията му


Как да спечелиш мъжа на мечтите си според зодията му
Снимка: iStock

Красотата е субективно понятие - за някои мъже тя е в красивите женски очи, за други в уверената походка. Ето как според астролозите може да завъртите главата на любимия мъж според зодията му.

Овен

Той иска да бъде първи във всичко и състезанието е негова страст. Определя красотата като способност за бързо адаптиране към промените. Той смята, че красотата е самоприемането и увереността да се справяш с уязвимостта и промяната.

Телец

Докосването, чувствеността и материалните удоволствия са комбинация от това, което Телецът определя като красота. Красотата може да бъде нещо материално, което има сантиментална история или нещо типично красиво като бижута или дрехи.

Вижте още: 4 зодиакални двойки, които имат най-грозни раздели

Близнаци

Обичащ забавлението и остроумен, неговата дефиниция за красота се крие в забавлението с приятелите и семейството, които обича. Той обожава да се наслаждава на времето си с любимите си хора, а красотата за него означава, че някой може да приеме забавлението, да бъде в крак с него, докато го кара да се смее.

Рак

Той обича близките взаимоотношения, които има в живота. Следователно красотата за него е способността да имаш разбиране и състрадание. Той наистина обожава това, което е вътре, а не това, което е отвън. Обича емоциите и лоялността, които можете да предложите.

Лъв

Креативна, уверена и доминираща е определението за красота за него. Той обича да може да води, така че когато направите перфектната силна двойка, той ще ви обича. Интелигентността ще ви направи неустоими в неговите очи.

Дева

Трудолюбивите и лоялни жени попадат в неговата категория за красота. Аналитичният ум и грижата за нещата, колкото и малки да са, със сигурност ще го накарат да мисли, че сте красива. Бонус точки, ако обичате или притежавате животни, жена с куче е неговата мечта.

Везни

Ако сте спокойни и справедливи, ще бъдете красиви в очите на мъжа Везни. Ако той прекарва време с вас, това е страхотен знак, защото вече има много приятели. Той вече се радва просто да бъде с вас и естествената ви красота ще бъде само черешката на тортата.

Скорпион

Спокойно и уравновесено момиче с нотка на ревност ще го заинтригува. Неговото определение за красота е човек, изпълнен със страст и радост, който е готов да я сподели със света. Той цени отдадеността и способността да изразявате истинските си емоции.

Вижте още: Зли гении: Най-големите манипулатори на зодиака

Стрелец

Красотата за него означава някой, който е любопитен и оптимистичен. Харесва хора, които са ентусиазирани и развълнувани да постигнат целите си. За него хумористичната страна само ще ви направи по-красиви.

Козирог

Смята, че красотата е в семейството. Семейството му е свято за него, така че някой красив в неговите очи би бил практичен и добър в семейна среда. Смята, че жена с желание за семейство е красива.

Водолей

Красотата за него се крие в ума. Той цени интелигентността, дълбокото мислене и оптимизма. Вие сте красиви в неговите очи със способността си да бъдете независими и да решавате проблемите с иновации.

Риби

Артистичните, безкористните и дружелюбни хора са красиви за него. Харесва, когато хората са състрадателни и приемат всякакви взаимоотношения. Той е много открит и интуитивен с емоциите си, така че да бъдете открити и изразителни ще подчертае вашата красота.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама