Как всяка зодия привлича любовта


Как всяка зодия привлича любовта
Снимка: iStock/Guliver

Всеки зодиакален знак обича по свой начин. Някои се влюбват на момента, докато на други им трябва дълъг период от време, за да почувстват любовта. Колко бързо се влюбват зодиите и как го правят? В какви зодии се влюбваме най-бързо? Предлагаме ви да научите сега:

Овен

Овните са донякъде сдържани и постоянно пазят чувствата си. Те са доминираща и отчасти егоистична натура. Сърцето им е скъпо и като подарък няма да го дадат на никого. Слабите характери не ги привличат, защото искат достоен партньор. Ако се влюбят, то е категорично и за дълго време.

Телец

Телците са водени от разума, а не от сърцето си. На първо място имат нужда от стабилност и сигурност, което е по-практично, отколкото романтично. Не са запознати с любовта. За тях това е чиста интелигентност и благоразумие. Влюбват се бавно, но са в състояние да спрат да обичат само за няколко секунди.

Близнаци

Близнаците бързо си намират партньор, но не и любов. Те се нуждаят от взаимност във връзката и изпитват нужда да полагат грижи за избраниците си. Въпреки това рядко могат да се отдадат на истински чувства.

Рак

Твърдата черупка на Раците предпазва нежните им сърца от рани. В същността си те съхраняват всички емоции, страстно жадуват и чакат любовта. Въпреки това дълбокият страх от потъпкване и изоставяне ги държи постоянно нащрек. Именно това пречи на чувствата им. Влюбвайки се, губят разума си и дават всичко от себе си.

Лъв

Любовта му идва на мига. Една усмивка е достатъчна и може да се влюби, макар че е силен и свиреп. Прихваща се упорито към обекта на своята страст, а това често води до прекомерно чувство за притежание и ревност.

12 ВАЖНИ ИСТИНИ ЗА МЪЖА ЛЪВ

Дева

Девите не бързат в любовта. Причината не е сдържаност или ниско самочувствие, а тяхната избирателност. Търсят недостатъци в партньора, като инспектират сякаш са в казарма с войници. Влюбват се бавно. Толкова, че тези, които изпитват чувства към тях, може да се отегчат да ги чакат.

Везни

Привлечени са от красивия външен вид на мил човек, който се усмихва, това са накратко Везните. Веднага започват да планират най-добрата дата за сватба. Може да се отдадат на неточните хора, дори на токсични такива. Това обикновено се случва след дълга връзка, завършила с тежка раздяла.

Скорпион

Чувствеността е над любовта за представителите на зодия Скорпион. Искат да почувстват сила, контрол и лидерство, а любовта ги прави уязвими. Любовта е важна, но не искат да рискуват своята независимост, която оценяват неизмеримо. Може да обичат, но първо партньорът трябва да спечели пълното им доверие.

Стрелец

Твърде независим, за да се влюби, без да поглежда назад. Стрелецът не харесва идеята да загуби контрол над себе си. Така той възприема любовта. Не я свързва със свободен и щастлив полет, а по-скоро с падане от скала. Следователно любовта за Стрелеца в същността си остава само приятна игра.

Козирог

Представителите на тази зодия са срамежливи, сдържани и потайни личности. Те напомнят за принцеса в замък, обграден от всички страни с недостъпни каменни стени. Раждането на любовта за тях става бавно. Козирогът постоянно се колебае. За него задълбочените и деликатни разговори са много важни и едва след тях може да се открехнат напълно.

Водолей

Любовта възниква много несигурно и много внимателно за Водолея. В този смисъл, той цени повече приятелството. Дори докато е във връзка си представя партньора като свой приятел. Водолеите обичат да са независими и искат да останат възможно най-дълго такива. Обичат много благоразумно, но дори тогава не е за дълго.

Риби

Успява да се влюби, без дори да е срещнал човека. Влюбен в самото понятие за любов и често гори от страст към някакъв измислен образ. Става безумно страстен, верен и силно привързан. Любовта лети към рибите по-бързо от скоростта на светлината и напълно пленява.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама