Какво кара всяка зодия да се усмихва? – част 2


Какво кара всяка зодия да се усмихва? – част 2
Снимка: iStock/Guliver

Първата част прочетете тук!

Везни

Везните са известни с това, че никак, ама никак ни обичат да влизат в конфликти. Това, което ги кара да се усмихват истински, е доброто отношение. Хармонията и мирът са техни най-висши идеали и когато ги срещнат у някой са ужасно щастливи.

Скорпион

Макар на пръв поглед да изглежда строг и не особено позитивен, Скорпионът също си има своите слаби места, които го разтапят. Едно от тях е да се чувства разбран и оценен. Е, за околните наистина не е особено лесно да разберат странната му, понякога студена, природа, но това е нещото, което го радва истински.

Стрелец

Стрелецът е от онези хора, чиято усмивка никога не слиза от лицето. Те наистина се въодушевяват лесно, просто защото намират живота за прекрасен и пълен с изненади. Чувстват се истински щастливи, когато започнат да планират някое ново пътешествие - дори това ги радва повече от самото преживяване.

Козирог

Козирозите са зодията "на честта". Буквално. Те се радват на всякакви признания, отличия и грамоти. Тъй като са адски усърдни в работата си (дори спокойно могат да бъдат наречени работохолици), признанието от околните ги изстрелва на 7-то небе.

Водолей

Макар да им е заложено да са жизнерадостни и социални, Водолеите обичат да прекарват време насаме със себе си или с някой близък човек. Най-щастливи се чувстват сред природата, където дори чуруликането на птичките може да ги накара да се усмихнат. 

Риби

За да се преборят със стреса от ежедневието, Рибите обичат да "отплуват" в техния си мислен свят. Чудите се какво може да ги направи истински щастливи? Хубава книга, филм или музика, които да ги откъснат от действителността.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама