Какво може да натъжи всеки зодиакален знак


Какво може да натъжи всеки зодиакален знак
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Вие сте много емоционален човек, така че можете да изпитате силна болка, ако човекът, за когото сте били готови да направите всичко, се промени, отдалечи се от вас или ви напусне. И тогава не можете да сдържате сълзите си, защото давате всичко от себе си за този човек.

Телец

Всички мислят, че сте практичен човек, който стои здраво на земята и когото нищо не може да помръдне. По принцип това е така. Но когато попаднете в цикъла на "незабравима любовна връзка", която завършва с неуспех, по бузите ви започват да се стичат сълзи. Страдате в мълчание, слушате любимата си музика и потъвате в спомени.

Близнаци

Обикновено страдате, когато не можете да получите това, което искате. Имате капризна и променлива природа, така че можете да плачете поради неща, които всички във вашата среда смятат за напълно маловажни.

Рак

Когато сте наранени, се отказвате и можете да плачете дори пред голяма група хора. Но ако разберете, че човекът, който ви интересува, изпитва болка или се нуждае от нещо, ще привлечете всички възможни хора, които според вас могат да му помогнат. За вас е непоносимо болезнено да наблюдавате как страда любимият ви човек.

ТОВА СА НАЙ-ЕМОЦИОНАЛНО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Лъв

Отчаянието ви се предизвиква от страданието на близък роднина или ситуация, при която не можете да защитите семейството си. Освен това наистина можете да се разстроите поради агресивно поведение, особено във връзка с деца и животни.

Дева

Тези моменти, когато вашето его е докоснато, са наистина неприятни. Показвате особена чувствителност, когато става дума за възрастни и безпомощни хора, така че посещението в старчески дом е способно да ви съсипе.

Везни

Истинска болка може да ви причини любим човек, който ви мами или изневерява. Оставени сами със себе си, сваляте маската на небрежност и започвате да плачете във възглавницата си, обещавайки си, че няма да допуснете никой друг да ви измами.

КАК РЕВНУВАТ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Скорпион

Изпитвате тъга в онези ситуации, когато вашите приятели, които са постигнали страхотни постижения, или най-близките им роднини забравят по някаква причина, че техният успех не би могъл да се осъществи без ваша помощ.

Стрелец

Започвате да плачете, когато ви липсват пари. Тогава, виждайки финансовото си положение, изпадате в истинска паника, защото в такива ситуации се чувствате напълно безпомощни и наистина не обичате да се чувствате бедни и безсилни.

Козирог

Когато гледате стари семейни снимки, необяснима меланхолия ви покрива и след това сълзите започват да се търкалят по бузите ви.

Водолей

Вие обикновено се чувствате зле заради партньори, които ви напускат, защото нарушават обещанията си. Въпреки това, дори в такива тъжни моменти, вашият конструктивен мозък не спира да работи с пълен капацитет, опитвайки се да измисли как да оправи ситуацията. Приятели, които ви напускат, както и новини за изоставени бебета, малтретирани деца, бежанци и хуманитарни бедствия, също могат да ви разстроят.

Риби

Принадлежите към един от най-чувствителните знаци, така че е много лесно да се разплачете, особено ако се чувствате излъгани от човека, когото обичате. Сълзи по лицето ви също могат да се появят, докато гледате романтичен филм.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама