Какво може да вкара всяка зодия в депресия


Какво може да вкара всяка зодия в депресия
Снимка: iStock/Guliver

Докато един човек има проблем да бъде сам, друг може да се наслаждава на самотата. Има хора, които, когато останат без работа, изпадат в дупка, както и такива, които стават нещастни, когато им се наложи да работят.

Разберете какво ви депресира най-много според зодията ви.

Овен

Овните са дълбоко наранени, когато хората не им обръщат внимание и когато си мислят, че някой ги пренебрегва. В тези ситуации настроението им се разваля за секунда. Тъй като постоянно търсят признание, те наистина не знаят как да се справят, когато не го получат.

Вижте още: Колко истински любови има в живота си всяка зодия

Телец

Въпреки че обикновено си причиняват това, Телците мразят да стоят на едно място твърде дълго. Те често намират своята зона на комфорт и остават там, въпреки че наистина им е скучно. Телците обаче са наясно, че не напредват и това наистина ги депресира.

Близнаци

Нищо не може да разочарова Близнаците така, както разбитото сърце. Всеки е тъжен, когато загуби любим човек, но за Близнаците е десет пъти по-трудно да го преживеят. Чувството, че са предадени ще остане с тях до края на живота им. Те ще изглеждат смели пред другите, но дълбоко в себе си са наистина наранени.

Рак

Тъй като Раците не са сигурни във външния си вид, те винаги са разочаровани, когато не изглеждат по най-добрия начин. Това може да е тривиално за другите, но външният вид е от голямо значение за тези хора.

Лъв

Когато нещата не вървят, както трябва, Лъвовете изпитват истинско отчаяние. Като родени лидери, те обичат да поемат контрола над всички ситуации и когато го загубят изпадат в тежка депресия.

Дева

Като прекалено мислещи, Девите могат да изпаднат в депресивен епизод само като си помислят за нещата, които се случват в живота им. Те могат да се сетят за безброй ситуации, които не са се случили, всички от които имат най-лошия изход. Докато това им помага да предскажат какво може да се случи в бъдеще, то също така им пречи да се наслаждават на настоящето.

Везни

Тъй като са прецизни и контролират, Везните се чувстват наистина зле, когато нещата излязат извън техния контрол. И най-малката промяна в плана им може да ги подлуди напълно. Тази чувствителност ги прави наистина отчаяни.

Скорпион

Скорпионите са най-депресирани, когато са уплашени. Те обикновено преминават през живота без страх, поемат рискове винаги, когато могат и се наслаждават на ползите от това. Но приключенският живот ги кара да осъзнаят, че всичко има край, а за тях това е кошмар.

Вижте още: Жените от тези зодии винаги са с грешния партньор

Стрелец

Самотата е най-големият враг на Стрелците. Въпреки че този знак наистина се чувства добре, когато е сам, той се страхува, че няма да намери партньор в живота си. Те искат да не спирт да се забавляват, но да има човек, който винаги да ги чака у дома, когато се приберат, обикновено в зорите.

Козирог

Мисълта за остаряване наистина депресира Козирозите. Понякога не могат да приемат, че това е част от живота им и винаги упорито се опитват да избегнат остаряването. Може никога да не легнат под ножа, за да запазят външния си вид, но когато разберат, че са започнали да остаряват, ще се почувстват много зле.

Водолей

Няма нищо по-добро за Водолеите от това да знаят, че са прави. Ако някога посочите грешка, която са направили, те ще останат будни много нощи в търсене на начин да ви докажат, че грешите. Тази постоянна битка наистина ги разкъсва, защото Водолеите не знаят как да се защитават добре. Целият труд ги прави тъжни и цинични.

Риби

Най-често настроението на Рибите се разваля от семействата им. Това не винаги е по вина на роднините им, но тази зодия се чувства много зле, ако има дори дребни спорове между членовете на фамилията. Те обичат нещата да вървят гладко и ако усетят напрежение между семейството си ще изпаднат в депресия.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама