Какво не би простила никога всяка зодия?


Какво не би простила никога всяка зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Всеки ден бракове и връзки се разпадат по най-различни причини. Мислим си, че повечето любовни отношения стигат до задънена улица заради изневяра, но истината е, че има още десетки причини. Ето какво не би простила никога всяка зодия.

Овен - нулева взаимност

Овните са щедри и раздаващи се във връзка, но не биха преглътнали, ако партньорът им не полага никакви усилия, дори да се срещнат по средата.

Телец – емоционална изневяра

Телецът би преглътнал, ако половинката му е имала еднократна сексуална афера, но не може да преживее, ако изпитва чувства или се доверява на трети човек.

Близнаци - липса на комуникация

За Близнаците духовното единство е много по-важно от всичко физическо. В момента, в който половинката им спре да търси разговор с тях, те просто си тръгват.

ГОДИШЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2020

Рак – ненадеждност

Раците държат връзките им да се основават на доверие. В момента, в който партньорът им докаже, че не може да му се вярва за каквото и да е, хората от тази зодия не прощават.

Лъв - емоционална манипулация

Твърде горделиви и самовлюбени, ако дори само за миг Лъвът се усъмни, че го манипулирате и не сте искрени, ще бъдете зачеркнати от живота му завинаги.

Дева - лъжа

Девите са изключително критични хора с адска непоносимост към лъжите, особено ако са поднесени от близките им.

Везни – изневерява

Точно така, Везните са от онези хора, за които дори една целувка е напълно достатъчна, за да се разделят с вас.

Скорпион – контрол

Скорпионите мразят да бъдат контролирани като кукла на конци. По-добре не се опитвайте да ги „дресирате“, защото ще съжалявате.

Стрелец – пренебрежение

Стрелецът е достатъчно широко скроен, за да преживее много неща, които животът му поднася. Но пренебрежителното отношение не може да бъде простено.

Козирог – егоизъм

Козирозите се раздават за своите близки, независимо колко заети или напрегнати са в момента. Те винаги намират време за хората около себе си, но ако вие се държите егоистично вероятността да влезете в „черния спосък“ на Козирога е голяма.

Водолей – мързел

Супер енергичен и саможив, Водолеят не „мели брашно“ с мързеливи партньори.

Риби – обида към семейството

Рибите не биха преглътнали, ако обидите или говорите против член на семейството им или близък приятел.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама