Какво не би простила никога всяка зодия?


Какво не би простила никога всяка зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Всеки ден бракове и връзки се разпадат по най-различни причини. Мислим си, че повечето любовни отношения стигат до задънена улица заради изневяра, но истината е, че има още десетки причини. Ето какво не би простила никога всяка зодия.

Овен - нулева взаимност

Овните са щедри и раздаващи се във връзка, но не биха преглътнали, ако партньорът им не полага никакви усилия, дори да се срещнат по средата.

Телец – емоционална изневяра

Телецът би преглътнал, ако половинката му е имала еднократна сексуална афера, но не може да преживее, ако изпитва чувства или се доверява на трети човек.

Близнаци - липса на комуникация

За Близнаците духовното единство е много по-важно от всичко физическо. В момента, в който половинката им спре да търси разговор с тях, те просто си тръгват.

ГОДИШЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2020

Рак – ненадеждност

Раците държат връзките им да се основават на доверие. В момента, в който партньорът им докаже, че не може да му се вярва за каквото и да е, хората от тази зодия не прощават.

Лъв - емоционална манипулация

Твърде горделиви и самовлюбени, ако дори само за миг Лъвът се усъмни, че го манипулирате и не сте искрени, ще бъдете зачеркнати от живота му завинаги.

Дева - лъжа

Девите са изключително критични хора с адска непоносимост към лъжите, особено ако са поднесени от близките им.

Везни – изневерява

Точно така, Везните са от онези хора, за които дори една целувка е напълно достатъчна, за да се разделят с вас.

Скорпион – контрол

Скорпионите мразят да бъдат контролирани като кукла на конци. По-добре не се опитвайте да ги „дресирате“, защото ще съжалявате.

Стрелец – пренебрежение

Стрелецът е достатъчно широко скроен, за да преживее много неща, които животът му поднася. Но пренебрежителното отношение не може да бъде простено.

Козирог – егоизъм

Козирозите се раздават за своите близки, независимо колко заети или напрегнати са в момента. Те винаги намират време за хората около себе си, но ако вие се държите егоистично вероятността да влезете в „черния спосък“ на Козирога е голяма.

Водолей – мързел

Супер енергичен и саможив, Водолеят не „мели брашно“ с мързеливи партньори.

Риби – обида към семейството

Рибите не биха преглътнали, ако обидите или говорите против член на семейството им или близък приятел.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама