Какво се крие зад вечния оптимизъм на тези 6 зодии


Какво се крие зад вечния оптимизъм на тези 6 зодии
Снимка: iStock

Тези 6 знака на зодиака знаят как да се забавляват и заразяват с доброто си настроение другите, сякаш никога нямат проблеми. Но дали най-веселите представители на зодиакалния кръг са толкова небрежни и несериозни?

Безграничният оптимизъм на Стрелец

Стрелецът поддържа добро настроение, дори когато другите са отчаяни. Представителите на този знак умеят да успокояват себе си и другите, дават надежда и намират подходящи думи. Зад оптимизма на Стрелец се крие богат житейски опит и вяра в благоприличието на хората, така че той е готов безкрайно да подкрепя близките хора. Стрелец винаги гледа на нещата от положителната страна.

Любопитство от Близнаци

За другите изглежда, че Близнаците са свободни и несериозни личности, за тях животът е празник, пълен с ярки събития и впечатления. Те създават спокойна атмосфера около себе си и лесно намират контакт с непознати и сложни хора. Зад веселието им се крие желание да опознаят този свят и хората в него, както и желание за наситен живот и общуване с интересни хора.

Външната откритост на Риби

Рибите се превръщат в душата на компанията и притежават фино чувство за хумор и способността да разказват вълнуващи забавни истории. Хората наоколо често са измамени от лекотата на характера на Риби: всъщност представителите на този знак са сложни и многостранни личности, на които не може да се повлияе толкова лесно. Зад маската на винаги веселите Риби, може да се крие дълбока лична трагедия, преживявания, които те споделят само с близки хора.

НАЙ-НЕДОВЕРЧИВИТЕ И РЕВНИВИ ЗОДИИ СРЕД ЖЕНИТЕ

Неограниченото забавление на Водолей

Водолеят може да пленява с интересни идеи и да води хората. Този знак зарежда с положителност и активност, хуморът им може да е малко неподходящ, но по този начин поддържа духа си. Водолеят рядко е в балансирано състояние: той е или доволен и весел, или тъжен и мрачен. Зад голямата усмивка на Водолея се крие желание да се отпусне, да получи положителни емоции и енергия за по-нататъшна работа и развитие на идеите си.

Забавление "без спирачки" за Овен

Овенът не знае как да спре навреме: една от забавните му идеи бързо се прелива в друга. Той е много енергичен. Овенът е страстен и често се занимава с хазарт. Зад оптимизмът му стои копнежът към приключения и вълнения, а хуморът е неразделна част от отношението му към живота.

Оптимизъм "със стил" за Лъва

Тези зодии имат страхотно чувство за хумор и способността да отговарят на острите шеги на другите. Те бързо стават център на внимание във всяка компания. За Лъва забавлението е друг начин за изграждане на отношения с другите, засилване на доверието им и добра почивка с приятели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама