Какво трябва да направите, за да успеете в любовта според зодията


Какво трябва да направите, за да успеете в любовта според зодията
Снимка: iStock.Guliver

Замисляли ли сте се защо не можете да намерите любовта на живота си? Любовта изисква усилия и откритост за промяна. Способни сте и да бъдете щастливи, но трябва да запомните едно - не позволявайте грешките от миналото и страховете от бъдещето да ограничават развитието ви.

Овен

Вие винаги бързате за някъде, състезавате се и гоните тръпката. В същото време процесът на преследване ви носи най-голямо удоволствие. Но трябва да се забавите, да се насладите на живота и да отделите време, за да разберете на кого искате да дадете любовта си. Няма нищо лошо в това да се отпуснете и да се насладите на момента.

Телец

Трябва да пуснете старите обиди и омраза от предишни връзки. Можете да бъдете прекалено негативни поради емоционална привързаност към грешните хора. Опитайте се да дадете шанс на онези, чиито действия съответстват на думите им.

Близнаци

Струва ви се, че никога няма да намерите някой, когото ще обичате завинаги и това се превръща в самоизпълняващо се пророчество. Искате да намерите човек, който може да ви стане всичко, въпреки че не вярвате в съществуването на такъв човек.

НАЙ-НЕВНИМАТЕЛНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Рак

Влюбвате се твърде бързо и отваряте вътрешния си свят за другите. Трябва да спрете да мислите за бившия си партньор. Ако наистина искате да намерите любовта, трябва да се сбогувате с миналото и да продължите напред. Ключът към щастието е търпението.

Лъв

Знаете какво искате и какво търсите, но не ви интересува какво искат и какво търсят другите хора. Разберете, любовта е двупосочно чувство, а не само това, което вие искате. Светът не винаги се върти около вас. Научете се да обръщате внимание на желанията на другите и нека някой друг също да стане център на вниманието ви.

Девa

Твърде сте се фокусирали върху себе си и начина си на живот, затова ви е толкова трудно да намерите половинка. Склонни сте да намерите нещо лошо във всеки човек, на когото се натъкнете, и затова отблъсквате хората, преди дори да ги опознаете по-добре. Бъдете по-мили и търпеливи с другите.

Везни

Не си позволявате да бъдете уязвими и когато видите любовта на хоризонта, сте склонни да се затворите в себе си. Прекарвате прекалено много време, играейки ролята на душата на компанията и ослепявайки всички около себе си с вашата харизма, която крие истинската ви същност от същия този човек.

Покажете кои сте под цялата тази маска и някой определено ще види истинската магия във вас.

Скорпион

Трудно ви е да намерите половинка, защото искате да сте с някой, който не само ще се грижи емоционално за вас, но и на когото можете напълно да се доверите. Не търсете партньор, като го сравнявате с предишния, защото по този начин ще видите само неговите недостатъци. Отпуснете се малко и със сигурност ще намерите любовта на мечтите си.

Стрелец

Влюбвате се бързо, обичате да пътуваш по света и да се забавлявате. Но когато възникнат проблеми, веднага искате да избягате и да се скриете. Любовта е повече от страст. Трябва да приемете факта, че отношенията с друг човек изискват усилия и време и че те невинаги ще бъдат вашият перфектни.

Козирог

Прекалено сериозен сте. Знаете колко е важна упорита работа за постигане на успех в живота и смятате, че всяко забавление ще доведе до провал. Трябва да намерите някой, който ще ви мотивира да продължите да работите, припомняйки колко е важно да сте спонтанни и да се забавлявате.

Водолей

Вие сте доста нестандартен човек. Вярвате, че любовта ще ви накара да загубите себе си. В една връзка обаче е напълно възможно да се запази автономността. Трябва да разберете, че срещата със съдбата ви няма да повлияе на вашата автентичност.

Риби

Само защото преди това някой ви е наранил, това не означава, че ситуацията ще се повтори, нито означава, че някой друг няма да ви навреди. Искате да сте с някой, който ще оцени вашата креативна и чувствена страна. Покажете се на света и няма да съжалявате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама