Най-невнимателните зодиакални знаци


Най-невнимателните зодиакални знаци
Снимка: iStock/Guliver

Някои знаци на зодиака са толкова разсеяни, че ако не им се напомнят различни неща, те просто ще забравят за тях. И това важи дори за клетвите и обещанията.

Хубаво е те да осъзнаят своя недостатък и да не се дразнят, ако някой редовно им напомня за важни неща.

Овен

Овните помнят добре само това, което пряко ги засяга. Всичко останало бързо оставя паметта им и те го забравят. Най-тъжното е, че Овенът е самоуверен. И той изповядва принципа: „Ако не си спомням, значи не се е случило.“. Така че, ако този знак на зодиака ви обещае нещо, поискайте писмена гаранция. Само така има вероятност да не бъдете измамени.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ДЕЙСТВАТ ПРЕДИ ДА МИСЛЯТ

Риби

Рибите са прекалено фиксирани върху своите чувства и емоции, за да обърнат внимание на фактите и обещанията си. Освен това, ако им посочите тяхната разсеяност, те веднага ще преминат към режим на пасивна агресия. Или ще започнат да твърдят, че ситуацията се е променила, самите те са се променили и не могат да бъдат отговорни за думите и действията на „Рибите от миналото“.

Скорпион

Скорпионите имат уникалната способност моментално да забравят това, което не им е от полза. И ако не им се припомнят обещанията, те с чиста съвест ще пренебрегнат всичко, което са казали. Но ако им напомняте по-често, нещата ще са различни. Скорпионите ценят думата си много, затова ще се опитат да я спазят. Но само ако им се напомни за това учтиво и с уважение.

Телец

Всичко, което причинява дискомфорт на Телец, включително обещания да помогне на някого, не остава дълго в паметта на този зодиакален знак. За щастие Телецът се смята за честен и отговорен, следователно, ако му  се напомни, той със сигурност ще спази обещанията си. Независимо от това, безупречната репутация е много важна за този знак на зодиака.

Стрелец

Стрелецът по принцип е несериозен. И тези зодии не са в състояние да се концентрират дълго време върху нещо, което не е пряко свързано с тях. Затова редовно забравят за своите обещания и думи. И което е най-тъжно, Стрелците са „господари на словото си“. Искат да спазят обещанието- спазват го. Не искат- ща измислят всякакви причини да не го направят. Тук дори договорите няма да помогнат, ако това не засяга лично интересите на Стрелец.

Лъв

Лъвовете трябва да запомнят огромно количество информация, свързана със социалните отношения, работата, важните въпроси и организационните въпроси, тъй като те постоянно са заети. Именно затова често забравят за обещанията си и имат нужда от напомняне.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама