Зодиите, които действат, преди да мислят


Зодиите, които действат, преди да мислят
Снимка: iStock/Guliver

Някои предпочитат първо да разгледат всички опции и да съставят план за действие, преди да направят нещо. Но другите действат напълно различно. Те са толкова импулсивни, че често действат прибързано и след това съжаляват.

Мъдрите хора са казали: "Седем пъти измери, един път отсечи!“ Това означава, че преди да направите нещо или да кажете нещо, първо трябва да помисли внимателно. За съжаление, не всички се държат по този начин. Астролозите са съставили списък със трите най-импулсивни знака на зодиака, които не се придържат към това правило. Разберете кои са те:

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак са сред най-импулсивните в хороскопа. Обикновено действат много бързо и когато започнат да мислят за последствията, вече е късно. Тогава Близнаците се втурват да коригират ситуацията, да поискат прошка, да се опитат да променят нещо вътре в себе си, но отново и отново се връщат към старите си навици.

За да не се карате с приятел или близък, който е зодия Близнаци, уверете се, че той наистина мисли какво казва. Най-често те произнасят много груби неща в момента на гнева си, но бързо осъзнават, че са казали нещо нередно.

Дева

Това е доста спокоен зодиакален знак. Въпреки това, обаче, нищо не пречи на представителите му понякога да демонстрират импулсивност там, където не си струва да го правят. Девите съжаляват за нетърпението си, но само когато всички възможни грешки вече са направени. Освен това, когато става дума за скандали, те винаги имат какво да кажат.

Те могат да обидят всеки, без дори да се замислят колко неприятно ще бъде за другия човек. Струва си да отдадете почит на Девите, защото те знаят как да поискат прошка и искрено да се покаят. Но обиденият не винаги иска да чуе и приеме тези извинения.

ТЕЗИ НЯКОЛКО ЗОДИИ СА ТРУДНИ ЗА РАЗБИРАНЕ

Козирог

Представителите на този зодиакален знак винаги искат всичко наоколо да се случи според сценарий, разработен от тях самите. Ако нещо се обърка, Козирогът започва да се ядосва, да крещи и да псува. Това е трудно за тези, които точно тогава са близо до тях. Бъдете готови да чуете болезнени, обидни думи, упреци и оплаквания.

Когато Козирогът осъзнава, че е отишъл твърде далеч, той се успокоява. За разлика от Девите, представителите на тази зодия не обичат да прощават.

Не е толкова лесно Близнаците, Девата и Козирогът да живеят с такава черта на характера. Поради своя горещ нрав, импулсивност и прекомерна емоционалност, много от тях разбиват живота си, губят приятели и си създават врагове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


 • Таро карта за всяка зодия за 27 май 2024...
  Таро карта за всяка зодия за 27 май 2024

  Вижте каква е вашата Таро карта за този понеделник, 27 май 2024, според зодията.  Овен Карта Таро: Дяволът Може да мислите, че сте свръхчовек, но дори вие, с всичките си невероятни черти и силни страни, имате моменти на слабост. Да знаете какви са те е едно нещо. Признаването, че не можете да бъдете...

 • Таро карта за всяка зодия за 28 май 2024...
  Таро карта за всяка зодия за 28 май 2024

  Вижте каква е вашата Таро карта за този вторник, 28 май 2024, според зодията.  Овен Четворка мечове, обърната Четворката мечове се показва в обратна посока, когато трябва да си дадете място за почивка или лечение. Независимо дали напоследък сте изтощени от работата и отговорностите си, или...

 • Късметче за всяка зодия за 28 май 2024...
  Късметче за всяка зодия за 28 май 2024

  Вижте какво е късметчето ви за този вторник, 28 май 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Прекрасна изненада ще направи деня ви перфектен. Телец Голяма изненада от любим човек. Бъдете благодарни, че го имате в живота си. Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 27 май...

 • Намислете си число от 1 до 30 и вижте късметчето...
  Намислете си число от 1 до 30 и вижте късметчето си за ЮНИ 2024

  Остават броени дни до настъпването на месец юни, когато свързваме с началото на лятото, повече слънчеви дни и забавления. Предлагаме ви да видите какво ще е вашето късметче за новия месец. Единственото, което трябва да направите, е да си намислите число от 1 до 20. И не спирайте да вярвате, за да привлечете...

 • Хороскоп за днес, 28 май 2024...
  Хороскоп за днес, 28 май 2024

  Научете какво ви очаква този вторник, 28 май 2024, според зодията.  Овен Овни, вашето добро поведение ще ви направи център на внимание. Семейните задължения ще ви се струват тежки. Ще бъдете енергични и партньорът ви ще ви носи щастие. Това е един от най-добрите дни за изпълнение на нови проекти....

 • Хороскоп за днес, 29 май 2024...
  Хороскоп за днес, 29 май 2024

  Научете какво ви очаква тази сряда, 29 май 2024, според зодията.  Овен Днес, Овни, вие сте изпълнени с увереност, тъй като Марс влияе върху професионалния ви сектор. Поемете инициативата в задачи или проекти, които са висяли. Вашите лидерски качества са подобрени, което го прави отличен ден...

виж всички виж всички
Реклама