Тези няколко зодии са трудни за разбиране


Тези няколко зодии са трудни за разбиране
Снимка: iStock/Guliver

1. Телец (20 април - 20 май)

Като един от неподвижните знаци, Телецът може да бъде доста упорит. Това, което ви казва може да не е точно това, което мисли. И отнема известно време, за да открием това, тъй като Телецът се движи много бавно. Ако крие нещо в ума си, той вероятно ня мада го каже веднага, но вместо това ще се усамоти и се размишлява сам.

Въпреки че е управляван от Венера, планетата на любовта, Телецът има склонност да отказва привързаност от своите партньори. Тези зодии са нежни и сърдечни и покриват това с малко смелост.

За тези, които прекарвате повече време с Телец, съветваме ви да им зададете няколко лични въпроса, което ще ги накарат да се отпуснат и да кажат как се чувстват. Въпреки че може да не искат да говорят веднага, това може да доведе до някаква много необходима информация и да ги направи по-лесни за разбиране.

2. Лъв (23 юли - 22 август)

Като неподвижен огнен знак, Лъвът може да бъде най-трудният за разчитане от другите. Управляван от Слънцето, той има репутацията на изключително екстровертен тип, винаги готов за купон, лесно превзема дансинга или сцената. Въпреки това, в реалния живот Лъвът често е срамежлив и не говори много пред другите. Тези зодии блестят публично, но се нуждаят от изненадващо количество самостоятелно време, за да се разкрият пред хората. Дайте им нужното време и пространство, и те сами ще дойдат при вас, когато са готови.

3. Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите са неподвижен воден знак и в резултат на това са пълни с мистерия. Те имат репутация емоционални и странни хора. Въпреки че това е вярно, трябва да се отбележи, че да се сприятелиш със Скорпион е много трудно. Ако те не искат да направят нещо, те никога няма да го направят. Същото е и ако не искат да се сприятелят с вас.

Скорпионът има силни чувства, но често държи всичко това вътре в себе си. Въпреки че са емоционално интелигентни и искат да се свържат с хората, те също така мислят два пъти, преди да се разкрият. Това е объркващо и трудно може да се разбере от хората.

Този знак е свързан с лоялността и непрекъснато се съмнява във хората около тях в предателство. За да ги накарате да се отворят и да ви повярват, ще е важно да създадете силна връзка, за да могат да се почувстват сигурни. Само така ще поискат да споделят с вас повече за това, което се случва в главата им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама