Нещата, към които се пристрастяват зодиакалните знаци


Нещата, към които се пристрастяват зодиакалните знаци
Снимка: Free-Photos/Pixabay

Овен

Това е невероятно горещ знак, който се привлича както от алкохола, така и от цигарите. Когато Овенът се предаде на зависимостите, е изключително трудно да го убедите да спре да прави това - главно защото е убеден, че пушенето облекчава стреса, а и с цигара в ръка изглежда много секси.

Телец

Като цяло Телецът е доста стабилен човек, но когато става въпрос за храна и напитки, някакъв вид демон се влива в тялото му. Много често той прекалява с тези неща.

Близнаци

Близнаците са известни с резките промени в настроението, което често ги тласка към зависимости - например да пушат цигари една след друга. И ако тяхната работа е дори малко свързана с компютри и интернет, тогава можете да сте сигурни, че те ще прекарват нощите пред компютъра, а не в леглото.

Рак

Луната има силно влияние върху Рака, така че той често "храни" гнева си с вредна храна, а след това пуши като парен локомотив, за да не напълнее. С други думи, ако имате отношение към този зодиакален знак, бъдете внимателни.

Лъв

Типичният Лъв подсъзнателно смята себе си за безсмъртен и неуязвим, затова може да събере огромен букет от зловещи зависимости. Въпреки това, тъй като най-много обича да се възхищава на собствения си успех и да се радва на бляскав живот, той често става хазартен играч.

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО ВИНАГИ СИ ОТМЪЩАВАТ

Дева

Девата подхожда към всичко, което прави, с доста голяма мания и често става работохолик. Но ако нещо в живота ѝ се обърка, тя търси спокойствие във всякакви успокоителни хапчета, които може да намери.

Везни

Везните обичат да бягат от обективната реалност и правят света поне малко по-ярък с помощта на алкохол и забранени вещества. Въпреки това, за разлика от много други знаци, те могат се спасят със здравословен начин на живот, както и чрез спорт.

Скорпион

Скорпионът обича да пуши по няколко цигари в час, но само по практически причини - смята, че те му помагат да поддържа стройна фигура.

Стрелец

Стрелецът често се държи все едно е безсмъртен. Често има проблеми с парите, защото обича да ходи на такива пътувания, които просто не може да си позволи

Козирог

Козирогът е най-малко предразположен към всякакви лоши навици. Е, вярно е, че според него цигарите изобщо не са лош навик, а начин за релакс. Освен това е предразположен към заболявания като анорексия и булимия, тъй като е обсебен от красотата и стройната фигура.

Водолей

Водолеят обича да изследва нови хоризонти и лесно може да стане зависим от хобито си: независимо дали става въпрос за веганство, или за изследване на странни вещества.

Риби

Рибите обичат да давят болката си в алкохол (по-често психическа, отколкото физическа). Е, ако хроничната физическа болка влезе в живота им, пристрастяването към алкохола се увеличава многократно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама