Какъв баща е той според зодията му


Какъв баща е той според зодията му
Снимка: iStock/Guliver

Бащинската фигура, както за момчета, така и за момичета, отразява върховния герой. Татко е винаги там, когато имат нужда от помощ, утеха, увереност и смелост. Но все пак някои бащи са "по-добри" бащи от други, поне според астрологията.

Овен

Бащите Овен винаги стоят зад децата си. Те позволяват самостоятелност на наследниците си. Ако сгрешат, знаят как да ги накажат, защото вярват в уроците. Винаги са готови за забавления и ще придружават децата в много лудории.

Телец

Бащите, родени под зодия Телец, са невероятно добре организирани и се смятат за истински семейни мениджъри. Те винаги държат всичко под контрол и се грижат за цялата семейна програма. Управляват и координират бизнес и семейни задължения много добре. Те са на разположение на децата си по всяко време, независимо колко са заети!

Близнаци

Това са креативни бащи, с които децата никога не скучаят, пълни са с идеи и винаги в настроение за творчески игри с децата. Те са забавни и предават своите артистични таланти на наследниците си от малки.

Вижте още: Ето какво трябва да направи всяка зодия, когато има проблем

Рак

Бащите, родени под знака на Рака, са много мили и нежни с децата си, чувствителни и съпричастни с тях, с голяма емпатия, снизходителни, но много търпеливи. Обичат да играят с отрочетата си и през целия си живот – твърдо стоят зад тях.

Лъв

Бащите Лъвове са сред най-добрите. Те са пример за подражание на децата си. Могат да бъдат строги, но еднакво с това и много щедри. Когато играят с деца - те самите се превръщат в деца. Наследниците им са горди и възхитени от тях.

Дева

Бащите Дева заслужават доверие, знаят как да бъдат най-добрите приятели на децата си и ще пазят тайните им добре. Винаги са в настроение да учат с децата, да проверяват домашните им. Никога не изискват невъзможни неща от наследниците си и никога не ги подлагат на натиск.

Везни

Бащите Везни са много привързани към децата, имат голямо въображение, обичат да им помагат, искат винаги да са до тях – и наистина винаги са там, когато са най-необходими. Иначе са идеални за споделяне на съвети, а децата слушат внимателно и искат съвет.

Вижте още: Това са зодиите, които най-рядко се влюбват

Скорпион

Бащите Скорпиони могат да бъдат сериозни, строги и незаинтересовани от играта. Но затова пък ги спасява любопитството, което споделят с децата. Най-вероятно Скорпионите ще искат да знаят всичко за децата си и какво се случва с тях и често се месят в живота им. Не забравяйте, че децата също се нуждаят от уединение и собствено лично пространство.

Стрелец

Известно е, че Стрелците обичат забавленията и приключенията, но също така са изключително несериозни и изобщо не искат да се привързват към нищо. Ако нямате нищо против несигурността и възможността те да стегнат куфара си за една нощ, разбира се заедно с децата, то това са страхотни татковци.

Козирог

Този баща е пълен с решителност, понякога дори прекалена. Козирозите са първите бащи, които записват децата си на различни курсове и планират заниманията им вместо тях. Най-вече искат децата им да учат. Козирогът наистина обича децата, но е склонен да ги разглези и да се гордее твърде много с постиженията им.

Водолей

Водолей марширува в ритъма на музиката си, което създава проблеми на децата, които по принцип трябва да живеят по някакъв график. Въпреки че този знак подкрепя творческите усилия на децата и техните артистични начинания, Водолеят не разбира необходимостта от ред и уважение към графика.

Риби

Бащите Риби се характеризират с емоционалност, състрадание, артистичност и щедрост. Единственият им недостатък е способността да се съсредоточават върху едно нещо за дълго време, но и понякога да се ядосват на децата или да им се карат (когато е необходимо). Друг недостатък е, че те знаят как внезапно да се отдръпнат и да се натъжат без нужда, но децата просто обожават тези родители!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама