Какъв баща е той според зодията му


Какъв баща е той според зодията му
Снимка: iStock/Guliver

Бащинската фигура, както за момчета, така и за момичета, отразява върховния герой. Татко е винаги там, когато имат нужда от помощ, утеха, увереност и смелост. Но все пак някои бащи са "по-добри" бащи от други, поне според астрологията.

Овен

Бащите Овен винаги стоят зад децата си. Те позволяват самостоятелност на наследниците си. Ако сгрешат, знаят как да ги накажат, защото вярват в уроците. Винаги са готови за забавления и ще придружават децата в много лудории.

Телец

Бащите, родени под зодия Телец, са невероятно добре организирани и се смятат за истински семейни мениджъри. Те винаги държат всичко под контрол и се грижат за цялата семейна програма. Управляват и координират бизнес и семейни задължения много добре. Те са на разположение на децата си по всяко време, независимо колко са заети!

Близнаци

Това са креативни бащи, с които децата никога не скучаят, пълни са с идеи и винаги в настроение за творчески игри с децата. Те са забавни и предават своите артистични таланти на наследниците си от малки.

Вижте още: Ето какво трябва да направи всяка зодия, когато има проблем

Рак

Бащите, родени под знака на Рака, са много мили и нежни с децата си, чувствителни и съпричастни с тях, с голяма емпатия, снизходителни, но много търпеливи. Обичат да играят с отрочетата си и през целия си живот – твърдо стоят зад тях.

Лъв

Бащите Лъвове са сред най-добрите. Те са пример за подражание на децата си. Могат да бъдат строги, но еднакво с това и много щедри. Когато играят с деца - те самите се превръщат в деца. Наследниците им са горди и възхитени от тях.

Дева

Бащите Дева заслужават доверие, знаят как да бъдат най-добрите приятели на децата си и ще пазят тайните им добре. Винаги са в настроение да учат с децата, да проверяват домашните им. Никога не изискват невъзможни неща от наследниците си и никога не ги подлагат на натиск.

Везни

Бащите Везни са много привързани към децата, имат голямо въображение, обичат да им помагат, искат винаги да са до тях – и наистина винаги са там, когато са най-необходими. Иначе са идеални за споделяне на съвети, а децата слушат внимателно и искат съвет.

Вижте още: Това са зодиите, които най-рядко се влюбват

Скорпион

Бащите Скорпиони могат да бъдат сериозни, строги и незаинтересовани от играта. Но затова пък ги спасява любопитството, което споделят с децата. Най-вероятно Скорпионите ще искат да знаят всичко за децата си и какво се случва с тях и често се месят в живота им. Не забравяйте, че децата също се нуждаят от уединение и собствено лично пространство.

Стрелец

Известно е, че Стрелците обичат забавленията и приключенията, но също така са изключително несериозни и изобщо не искат да се привързват към нищо. Ако нямате нищо против несигурността и възможността те да стегнат куфара си за една нощ, разбира се заедно с децата, то това са страхотни татковци.

Козирог

Този баща е пълен с решителност, понякога дори прекалена. Козирозите са първите бащи, които записват децата си на различни курсове и планират заниманията им вместо тях. Най-вече искат децата им да учат. Козирогът наистина обича децата, но е склонен да ги разглези и да се гордее твърде много с постиженията им.

Водолей

Водолей марширува в ритъма на музиката си, което създава проблеми на децата, които по принцип трябва да живеят по някакъв график. Въпреки че този знак подкрепя творческите усилия на децата и техните артистични начинания, Водолеят не разбира необходимостта от ред и уважение към графика.

Риби

Бащите Риби се характеризират с емоционалност, състрадание, артистичност и щедрост. Единственият им недостатък е способността да се съсредоточават върху едно нещо за дълго време, но и понякога да се ядосват на децата или да им се карат (когато е необходимо). Друг недостатък е, че те знаят как внезапно да се отдръпнат и да се натъжат без нужда, но децата просто обожават тези родители!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама