Какъв летен коктейл подхожда на всяка зодия?


Какъв летен коктейл подхожда на всяка зодия?
Снимка: Thinkstock/Guliver

Слънчевото лято почти е в разгара си, всички мисли са насочени към морския бряг, парещото слънце, прохладната морска вода, безгрижните отпускарски дни и купоните до зори. Надали има нещо по-приятно и разхлаждащо от вкусен коктейл, който да разпали още повече горещите летни страсти. Разбира се, предпочитанията ни относно алкохолните субстанции зависят от зодиакалния ни знак.

Овен

Представителите на тази зодия обичат да експериментират. Падат си по пикантните ястия, но пък за сметка на това избягват дългите и разточителни трапези, защото просто нямат време за губене. „Текила сънрайз“ може успешно да повдигне облаците от мисли и задължения, които са се надвесили над главите им.

Телец

Ако спечелите сърцето им, значи ще имате всичко. Те обичат силно, но се печелят трудно. Би бил подходящ за тях коктейлът Блъди Мери. На първо място той е в задължителният за тях червен цвят, а що се отнася до съдържанието, в тази чаша можете да намерите доматен сок, водка, хрян, целина, сол и сос Уорчестър.

Близнаци

Близнаците си падат по по-простите неща. Не са почитатели на завъртяните комбинации или на коктейлите, в които има толкова много неща, че накрая не знаеш какво пиеш. На Близнаците им трябва питие от 2 основни съставки, което да коренспондира с двойнственото им начало – джин с тоник, ром с кола или нещо от сорта.

Рак

Раците са известни с кулинарните си умения и романична натура. Обожават домашно приготвената храна, направена по семейна рецепта, но с наистина качествени продукти. Следват принципа „или всичко, или нищо“. Рядко ще успеете да ги съблазните с тежък алкохол, но никога не биха отказали чаша хубава бира или един „Бял руснак“ - стилен коктейл с водка и сметана.

Лъв

Финансовата криза няма да се отрази на вашия портфейл, особено през лятото, когато харчите с пълни шепи – все пак, любимият ви сезон е само веднъж годишно. Ще продължите да консумирате скъпо уиски, нискокалорично шампанско с хайвер и други подобни глезотии. Ако обаче ви се допие нещо по-различно, препоръчваме ви „Космополитън“ - коктейл, кръстен на бохемския квартал в Ню Йорк, който би паснал чудесно на вашата същност.

Дева

Девите си падат по нежните усещания. Определено предпочитат кремообразните коктейли и питиета пред останалите. За тях избираме нежната "Пиня Колада" - леко, кремообразно и приятно питие. Истинска наслада за сетивата.

Везни

Представителите на този зодиакален знак най-често са доста колебливи в решенията си. Дълго гледат менюто и се чудят какво точно да изберат, като често залагат на „провереното“. Предлагаме им да разнообразят с едно ледено „Мохито“!

Скорпион

Скорпионите си падат по сладките неща - кафето да е с много захар и сметанка, коктейлът да е възможно най-сладък. И всичко да върви с бисквитка или тортичка, по възможност. Предлагаме ви лекия летен коктейл „Хавай“, който е комбинация между сок ананас и ром с вкус на кокос.

Стрелец

Те са авантюристи, екзотични, любопитни експериментатори! Това лято най-подходящото питие за стрелците е „Дяволско уиски“ – уиски, черен портокал и сода. Страхотен коктейл!

Козирог

Представителите на този зодиакален знак са неуморими работохолици. Почват работа по тъмно и свършват пак по тъмно. Освен това за тях можем да кажем, че са традиционалисти и си падат по изпитани неща. Предлагаме им да опитат не много сладкия, но изключително свеж коктейл с портокалов сок, лайм, захар, сода и малко водка.

Водолей

Водолеите обичат плодовете и зеленчуците и с леко сърце заменят месото за плодова салата. Мразят да следват установените рецепти и често експериментират, позволявайки на креативността и въображението си да се развихрят. За тях предлагаме плодов пунш, направен от ром Малибу, портокалов сок, сок от ананас и гренадин.

Риби

Те са съвършени романтици! Вино, чувствителност и истина! За летните дни с приятели, най-подходящият коктейл е „Негрони“. Той е смесица от джин, портокалови кори, сладък вермут и кампари.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама