Какъв подарък да изберете, за да спечелите сърцето на жената Риби


Какъв подарък да изберете, за да спечелите сърцето на жената Риби
Снимка: iStock

Жената Риби процъфтява, когато животът ѝ е изпълнен със забавление, смях, радост и красота. Тя обича да се чувства свободна и да привлича вниманието, като инстинктивно се отклонява от хора, чиито черти тя чувства твърде негативни или тежки за нея. Тези дами с лекота привличат хората, което идва от това, че не се опитват да се правят на някой друг, а се държат естествено. Техният стил не винаги е в крак с най-новите тенденции, но винаги привлекателен и удобен.

Жената Риби е известна и с това, че е страхотна красавица - дори когато не е посетила козметичния салон, тя изглежда очарователно, защото има естествен чар. В крайна сметка управляващата ѝ планета е Венера. И тя владее това знание с увереност, което я улеснява да говори - и да флиртува - с всички.

КАКЪВ ПОДАРЪК ДА ИЗБЕРЕТЕ, ЗА ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЗОДИЯ ВЕЗНИ

Ако искате да я впечатлите, трябва да знаете, че една жена Риби оценява смислените подаръци, както и тези, които подчертават нейната прекрасна външност и допълват нейните характеристики, управлявани от Венера.

Подобно на Богинята на любовта, повечето дами от зодия Риби ще се радват да украсяват нежните части от тялото със скъпоценни бижута. Дори не се опитвайте да ги залъжете с ментета! Но също така тези красавици биха оценили хубава книга или интересно пътешествие.

Въпреки че ежедневното им облекло е доста модерно, елегантно и стилно, този въздушен знак, който е влюбен в красотата (външна и вътрешна), никога няма да престане да жадува за удоволствието, което получава от подаръците.

Американските и мексиканските бижута също са привлекателни за тази зодия като цяло - но предпочитат по-стари неща, които се превеждат в модерен вид, с геометрични елементи и интересни линии. Внимателно подбирайте бижутата и никога не избирайте нещо прекалено голямо и кичозно. По-добре малко, но лъскаво и нежно.

Жените Риби се отвращават от неща, които са направени грубо и са много големи. Затова използвайте добър вкус и прозорливост, когато пазарувате за тях. Никога не забравяйте - те са романтични, така че, когато се съмнявате в подаръка, красивите цветя и любовно стихотворение винаги ще свършат работа.

Жената Риби ще оцени изключително много всеки жест, който направите за нея, особено ако усети старание и желание от ваша страна. Тя обожава подаръците, изненадите и всичко, което я кара да се усмихва. А най-щастлива се чувства, когато знае, че е ценена и харесвана. Така че каквото и да изберете, не забравяйте да добавите картичка с надпис: „За най-специалната жена!“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама