Любовен хороскоп за декември 2021


Любовен хороскоп за декември 2021
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Иска ви се усетите някаква нова тръпка, прилив на адреналин. Това може да бъде доста опасно за отношенията ви, защото интересът ви към сексуалните експерименти не се ограничава само с пози и места. Хубавото е, че след средата на декември този нагон ще бъде потушен.

Телец

Чувствате се изморени - и физически, и емоционално. Разбира се, това значи, че желанието ви за романтични стъпки през този месец клони към нулата. Ако ще влагате енергията си в нещо, направете го в хора, които истински цените, а не просто по задължение или за да „отбиете номера”.

КОИ ЗОДИИ ЩЕ БЪДАТ ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

Близнаци

Ако наистина искате да срещнете сродната си душа, забравете за всички представи, списъци, изисквания и пренаредете вътрешния си свят. Някои от старите ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Много е важно този път да ги разрешите кардинално.

Рак

Това определено е вашият месец! Ще бъдете настроени изключително романтично и всяко ваше сексуално преживяване ще бъде върховно удоволствие и за двамата. В допълнение ще се радвате на повечето свободно време, което имате, а и на възможността за дълго гушкане.

Лъв

Направете опит да се сближите с партньора не само физически, но и емоционално. Разпитвайте го за страховете, за копнежите му, споделете вашите и създайте някакъв мост. Повярвайте, двете са взаимно свързани. Успеете ли в начинанието, сексуалната ви връзка ще достигне нови висоти.

Дева

Не е нужно да доказвате нищо на никого. Ако нямате желание да правите каквото ид а е по празниците, просто недейте. Дайте си време да преживеете тази година, да я осмислите, а когато се почувствате сигурни действайте. 

Везни

Дали от атмосферата покрай Коледа, или пък заради наближаващите уютни и прекрасни дни, декември определено има какво да ви предложи! Въпросът е дали вие сте склонни да излезете от зоната си на комфорт, за да видите какво са ви подготвили звездите, или предпочитате да вървите по отъпкани пътеки.

Скорпион

Голяма част от Скорпионите ще започнат да търсят нещо повече в секса, освен приятно прекарване. За едни това може да бъде духовна връзка, а за други бебе. Хубавото е, че във всички случаи ще получите разбиране и подкрепа.

Стрелец

Декември се очертава като горещ месец в любовен план, въпреки ниските температури навън. Може да става дума за нова любов, колкото и да не ви се вярва. Понякога мисълта за промяна е много по-страшна от действителността. Вашите романтични жестове ще ви водят на невероятни места.

Козирог

Бъдете умни и не се връзвайте на всичко, което някой ви казва. Любовта ви трябва да е награда и да се печели трудно, за това не давайте лесно сърцето си, въпреки че ще се опитат да ви го "откраднат" с всички средства. Преценете дали си струва. 

Водолей

Всичко е добре, когато свършва добре. Не се притеснявайте за нищо, защото това е вашият месец. Каквото и да се е случило (или въобще нищо да не се е случвало през изминалата година), декември ще ви донесе цял куп емоции, които ще ви връхлетят с пълна сила. Имайте търпение!

Риби

От опит глава не боли! Дайте шанс да желанията си и опознайте човека, който се опитва да стигне до вас. Никога не знаеш кога и къде можеш да срещнеш своята половинка. Бъдете отворени към нови хора и не бъдете изненадани, ако на хоризонта се появят цели два обекта, от които да избирате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама