Не се страхувайте от любовта - това е най-красивото чувство на света


Не се страхувайте от любовта - това е най-красивото чувство на света
Снимка: iStock
Не се страхувайте от любовта - това е най-красивото чувство на света
Снимка: iStock

Ако сте срещнали истинската любов, вие ще бъдете в състояние да поддържате равновесие, дори да преминете през дълбока пропаст от трудности и проблеми. Любовта не се страхува от кризи: нито външни, нито вътрешни!

Истинската любов се ражда, когато се срещат две сродни души.

И това никак не е страшно: когато две зрели и осъзнати души се сливат заедно, за да се обичат и да вървят по житейския си път - това е нещо красиво. Така че - доверете се и не се страхувайте от нищо. Не се съмнявайте и не се колебайте.

Истинската любов никога не свършва. Не е нужно да се бориш за нея, не е нужно да я храниш, тя ще се грижи за себе си. Тя никога няма да донесе болка, само щастие.

Много хора не вярват в любовта, защото са се опитали да обичат и са изпитали най-дълбокото разочарование. Сега те най-малко вярват в дълголетието на всичко. Не е изненадващо. Живеем във време, когато абсолютно всичко има "срок на годност". Всеки ден, всяка минута, всяка секунда - всичко на този свят се променя. Нещо изчезва завинаги, вместо него се появява ново.

"Любовта не означава да се гледаме. Любовта означава да гледаме в една посока" - Антоан дьо Сент-Екзюпери.

Така всички живеем в реалност, в която повечето се чувстват недоволни. Ако всичко е толкова променливо, тогава как човек може да повярва, че поне нещо може да бъде надеждно и постоянно? Как човек може да повярва в искреността и постоянството на емоциите, във вечната любов, в отношенията, които няма да свършат и няма да разочароват?

Запомнете, че за да изградите истински, щастливи, удовлетворяващи отношения, трябва да вярвате в любовта. Трябва да инвестираме своето време, усилия и чувства в този специален и обичан човек. В крайна сметка това, което обичаме, за което се грижим, притесняваме, най-вероятно ще продължи най-дълго.

Истинската любов живее вечно!

Да обичаш по време на криза не е лесно. Освен това не е лесно да обичаш, когато постоянно трябва буквално да се бориш за "парче хляб". Не е изненадващо, че житейските обстоятелства се отразяват негативно както на хората, така и на тяхното възприемане на реалността. И най-вече - към най-чувствителната област от нашия живот, която е свързана с любовта и отношенията. Но истинската любов "знае как да ходи по въжето". Да, животът ни не е лесен, но ако любовта е истинска - ще можете да поддържате равновесие, дори да преминавате през дълбока пропаст от трудности и проблеми.

Истинската любов никога не се отказва!

Дори когато се съмнявате и не вярвате в себе си, дори когато се чувствате изгубени и неразбрани от никого. Тя е по-силна от всичко това. Тя е по-силна от всичко и от всички на света.

"Любовта не е само желание, а на първо място е разбиране", Франсоаз Сагън.

Любовта е невероятна и необяснима, без съмнение. Любовта е неочакван успех. Да се ​​срещнеш с някой, който може фино и дълбоко да разбере всяко движение на душата ти, някой, с когото можеш да говориш за всичко на света... О, това не се дава на всички. Това наистина е огромен дар на съдбата.

Затова не се страхувайте от любовта - насладете ѝ се във всяка една секунда!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама
Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


 • Тези зодии ще имат невиждан късмет през...
  Тези зодии ще имат невиждан късмет през втората половина на 2022

  Представителите на тези 4 зодии ще имат повече късмет от останалите през втората половина на 2022 година. Те ще станат истински галеници на съдбата и ще усетят това във всяка една сфера на живота си. Овен  Овенът ще стане любимец на съдбата след юни. Той ще получи възможности за придобиване на богатство,...

 • Късметче за всяка зодия за 22 юни...
  Късметче за всяка зодия за 22 юни

  Овен Стара любов ще се завърне в живота ви и ще ви върне вярата в хората и това, че те се променят истински. Телец Заслужавате всичко хубаво под слънцето и ще го получите. Близнаци Очаква ви любовна магия незабравима. Любовно пожелание за 22 юни според зодията Рак Нова кола, за която...

 • Зодиите, които ще имат много ПАРИ през...
  Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли

  Лятото е любим сезон на малки и големи. Това е времето, когато хората се отдават на почивки, екскурзии и много забавления. Именно затова, често парите не стигат и в един момент се чудим къде е отишла заплатата. За някои зодиакални знака, обаче, това няма да е проблем. Те могат да направят своите смели...

 • Хороскоп за днес, 23 юни...
  Хороскоп за днес, 23 юни

  Овен През тази ден ще имате сили за изключителни подвизи. Сега е моментът да заложите бъдещето на големи дела и грандиозни планове. Телец  Денят е подходящ за работа и бизнес - бъдете активни, преследвайте целите си. Продължете започнатото, но отложете преговорите за по-сложните проекти. Близнаци Днес...

 • Хороскоп за днес, 22 юни...
  Хороскоп за днес, 22 юни

  Овен Това е ден за промени. Всяко преместване на мебелите или дребни ремонти ще протекат без да ги усетите и ще донесат още уют в дома ви. Телец Това е ден, в който да внимавате какво говорите. В никакъв случай не лъжете. Ако искате да постигнете нещо, вярвайте в силата на думите и ги използвайте правилно. Късметче...

 • Късметче за всяка зодия за 23 юни...
  Късметче за всяка зодия за 23 юни

  Овен Оставете сърцето ви да ви води днес, то няма да сбърка правилната посока. Телец Очаква ви пътуване, изпълнено с приключения. Близнаци Днес ще сте звездата на работа. Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли Рак Днес е ден за мечти. Какво си пожелаете, ще се сбъдне. Лъв Очаквайте...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама