Какъв съпруг ще бъде партньорът ви според зодията му


Какъв съпруг ще бъде партньорът ви според зодията му
Снимка: Pexels

Питате ли се какъв съпруг би бил вашият партньор? Астролозите ви дават отговор, днес ви представяме как ще се представя в брачния живот вашият любим според зодията му.

Овен

Овенът е в онази група мъже, за която мечтаят всички жени. За него жената трябва да бъде преди всичко красива, умна и едва след това добра. Той е конвенционален в мисленето си, така че не отстъпва и в любовта. От жената, която избира, той изисква висок морал във всяко отношение, въпреки че те самите често не се придържат към тези стандарти. Всъщност той не толерира никакви случайни любовни връзки. Той е много отворен, но винаги търси някакво удоволствие извън дома. Най-големият му проблем в брака е как да задоволи романтичната си представа за физическа любов. В тази област може да има почти ненаситни апетити. Жена, която иска Овен като свой съпруг, може да разчита на дълготрайност на тази връзка, само ако е физически и духовно съвместима с него.

Телец

Като съпруг Телецът има най-добрите качества от всички в зодиака. Има някои описания на Телеца като неморален, но това може да е вярно само предвид силната му нужда да задоволи интензивния си физически стремеж. Той е нежен, добросърдечен и верен. Никога няма да пренебрегне дома и семейството си заради други интереси. Този мъж обожава жена си и децата си и прави всичко, за да им осигури най-добрите условия за живот, образование, облекло и забавление. Този тип мъж обикновено се жени за жена, която е в по-добро материално и социално положение от него, защото е воден от амбицията да успее и да се движи в по-високи социални кръгове. Телецът винаги търси красива и привлекателна жена. Веднъж женени, трудно се развеждат.

Вижте още: Тези зодии ще се къпят в пари до средата на октомври 2023

Близнаци

Близнаците не са тип собственически мъже и не обичат ревнивите жени. Мъжете Близнаци са интересни хора, талантливи, интелектуални и социални. Много мъже от тази зодия са журналисти, писатели или учени. Той обича да флиртува, но никога не е сериозно. Ако намери жена, която може да даде смисъл и посока на живота му, но която няма да го задържа по никакъв начин или да го притиска, бракът му може да бъде много успешен.

Рак

Ракът не е човек, с когото се живее лесно, въпреки всеобщото схващане, че Раците като зодия са много приятни хора. Този тип мъже могат да бъдат разделени на две групи, като първата включва мъже, които обичат дома си, но са прилежни, придирчиви и критични. Вторият тип включва пасивните, мързеливите и незаинтересованите, които обикновено се женят за изгода, наследство или позиция. Въпреки това, всеки съпруг Рак, независимо от какъв тип принадлежи, прекарва много повече време в дома си, отколкото другите мъже. Той има дълбоко традиционно чувство за дом и семейство. Въпреки че обича жена си и децата си, той по същество не е напълно доволен от нищо, винаги може да намери за какво да критикува или да се оплаква. Те са много чувствени и изискват непрекъсната сетивна стимулация. По правило те са достатъчно верни, ако желанията им са задоволени у дома. Освен това е страхлив, поради което избягва опасностите, когато е възможно.

Дева

Единственият истински подходящ избор за жена Дева е мъжът Дева. Той не се интересува от любов или похот, нито е собственически. Те обикновено са конвенционални, консервативни и приемат домашния живот като част от играта. Те водят семейния си живот на приятелски начала, сякаш е партньорство. В много случаи те предпочитат да останат необвързани, защото това някак си е естествена черта на тази зодия. В по-голяма или по-малка степен тази черта характеризира всички мъже, родени под този знак. Като съпрузи те имат много от същите качества като жените Дева. Едно от хубавите неща е, че е способен мъж, който осигурява комфортен и луксозен живот на семейството си. Той може да бъде много критичен, недоволен и понякога досаден поради своята хипохондрия. Той пази дома си и защитава семейството си от материална разруха. Мъж Дева физически не е много мъжествен.

Везни

Мъжете Везни не са "лесни" хора за живеене. Според техния темперамент домашната атмосфера и семейният живот не им отиват особено, но въпреки това те са много страстни, фокусирани върху традициите, така че не подценяват брака. Мъжът Везни е разумен, роден съдник на всичко и никоя друга зодия не може да организира живота си толкова мъдро, колкото той. Едно от най-ценните му достойнства е, че държи съдбата на дома си в свои ръце. Този тип съпруг може да бъде много разочарован, ако не намери партньор, който да отговори адекватно на неговите страсти. Но дори и с добър партньор, Везните понякога ще търсят приключения. Той обаче никога няма да бъде първият, който ще помисли за развод, дори семейният му живот да е лош и без вълнения.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 25 и вижте КЪСМЕТА си за октомври 2023

Скорпион

Страстните и собственически Скорпиони обикновено доминират над тези, които обичат. Връзката с тях предполага крайности от всякакъв вид, от възвишени емоции, блясък, духовно извисяване до мрак и разрушение. Най-трудно се живее с представителите на тази зодия. Те са големи перфекционисти, тяхното притежание често ги води до садизъм. Винаги са подозрителни и изискват абсолютна лоялност. Скорпионите не показват истински чувства поради безпрецедентен самоконтрол, така че никога няма да разберете какво са намислили. Те няма да разкрият своите тайни, но ще направят всичко, за да разберат чуждите, за да управляват. Не търпят заплахи и шантаж, защото по природа са над тях. Когато искат, печелят на всяка цена с магнетизма си. Те презират рутината и общоприетите норми на поведение. Дори когато са най-влюбени, те не заявяват любовта си и не идеализират, а запазват ясното съзнание за своята стойност. Да очакваш Скорпионите да бъдат завладени от емоциите си е илюзия, защото те не са толкова романтични и меки, а вместо розови, носят черни очила. Ако в постоянното търсене на любовта успее да намери единствената си любов за цял живот, Скорпионът ще направи всичко за нея в буквалния смисъл на думата. Той ще я защити с голяма смелост и ще я обича завинаги.

Стрелец

Този тип мъж търси мъдра и тактична жена. Това всъщност е характерно за всички съпрузи, но с тази разлика, че Стрелците са придирчиви и много по-склонни да забелязват лошите страни и грешките на партньора си. Той не е точно "роден" за брачен живот, тоест семеен. Той е толкова мегаломан, че собственият му живот често изглежда малък и безинтересен. Дори нищо конкретно да не го притеснява, той гледа на живота и любовта като на част от спортната игра. Разбира се, той е доминиращ в брака. Съпругата му трябва да е свободна от ревност и непредубедена. Тя трябва да е истински артист, за да може да го придружава във всичко и да задоволява интересите му. С тези мъже не е трудно да се живее. Поради липсата на чувства, голямото им нетърпение към всичко ограничено, жената на Стрелеца трябва да разшири кръгозора си, за да бъде равна на него. Той е весел и интересен съпруг, който възприема любовта като щастливо обстоятелство. Всичките им чувства и желания са насочени към бързо и незабавно действие.

Козирог

Въпреки че семейният живот пасва напълно на този тип мъже, той не допринася за духовната му реализация. Козирогът е съгласен да се ожени, но личните му причини да го направи обикновено са егоистични. Като съпрузи те са изключително добри, защото са амбициозни и често много успешни в работата, така че могат да печелят много и да осигурят финансово семейството си. Козирозите не дават много свобода на жените си. Дори когато в дома има много пари, жената трябва да пита за всяка стотинка. В едно домакинство, където той е "генерал", жената е просто войник. Като лидер той е прецизен, разрушителен и неразумен, нарушава всички правила, когато те не отговарят на неговите желания. Всичко трябва да е подчинено на строга дисциплина. Козирогът не е идеален емоционален партньор за съпругата си, защото той няма нито способността, нито желанието да споделя емоции с някого и да създава атмосфера на удоволствие и наслада. Страстите му са силни, но и бързи. Разбира се, всички тези лоши качества могат да бъдат смекчени от една мъдра, нежна и търпелива жена.

Вижте още: Зодиите с нова любов през октомври 2023

Водолей

Тази зодия е най-прекрасният и благороден съпруг от всички зодии. Той не е страстен любовник, той е искрен в любовта. Въпреки че е общителен, любящ и нежен, той вижда брака като част от социалната схема. Защото Водолеите са внимателни, перфектни мъже във всяко отношение и се отнасят с уважение и внимание към жените и децата си. Имиджът им обаче се разваля от известна степен на инерция. Много жени изглежда предпочитат по-притежателни и доминиращи типове мъже, което не е случаят с Водолея. Неговата нежност може да се разбира като незаинтересованост, която никоя егоцентрична жена не може да понесе. Във всеки случай за тях би било идеално да се оженят за много умни жени, интелектуалки, които също като тях имат собствена професия и кариера.

Риби

Съпругът Риби е един от най-любящите и внимателни мъже. Той прекарва повече време у дома от другите мъже, с изключение може би на Рака, но не е в състояние да се грижи за семейството си. Въпреки че често иска да зарадва жена си, той всъщност няма какво да й даде. Най-лошото е, че понякога губи чувството си за реалност. Неговите мечти, концепции и идеи изглеждат реални само за него. Често не може да се справи с много житейски проблеми. Тези характеристики не са много желани за брак, особено когато става дума за борба за съществуване. Основните недостатъци на мъжа Риби са загубата на стабилност, сила и енергия. Ако той намери стабилна и решителна жена, която може да го насочи в правилната посока, животът с него може да бъде прекрасен. Мъжете Риби са чувствени и търсят партньор за физическо и духовно удоволствие.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама