Карта Таро за всяка зодия за 18 април 2024


Карта Таро за всяка зодия за 18 април 2024
Снимка: iStock

Ето какъв късмет ще извадят зодиите за 18 април 2024 спрямо изтеглената карта Таро.

Овен - Девет жезъла, обърната

Деветте жезъла, обърнати, е тъжна карта за получаване, но също така може да предвещава пътуване към радостта. Посланието е просто: вие сте дали всичко, което можете да дадете. Опитвали сте се да поддържате позиция, но не можете да вършите работа за трима.

Телец - Девет пентакли

Това е страхотна карта за получаване, ако се чудите дали вашият човек ви обича. Деветте пентакли е топла и привлекателна карта, която показва положителни резултати в любовта, семейството и партньорствата. Добре е да пуснете гарда си.

Вижте още: Как всяка зодия се пази от любовно разочарование

Близнаци - Осмица мечове, обърната

Да, това ще бъде трудно пътуване, но можете да го направите. Има няколко неща, върху които ще трябва да работите и да коригирате, но няма нищо, с което да не можете да се справите.

Рак - Обесеният, обърната

Не можете да принудите никого да бъде това, което не е. Промяната изисква от тях да направят този избор и това желание трябва да идва дълбоко отвътре.

Лъв - Две чаши

Уау, нещата изглеждат добре! Никога не е лесно да разберете дали ще бъдете оценени от човека, когото обичате. Усилията, които полагате във връзката си, социалния си живот и върху себе си, си струват.

Дева - Рицар на мечовете, обърната

Ако имате нужда от отговор да/не, тази карта Таро показва „не“, вратата се е затворила и няма да се отвори отново. Въпреки това, друга възможност, която би ви харесала, се задава на хоризонта.

Везни - Четворка пентакли, обърната

Наистина ли трябва да купите това? Може би това нещо е супер несериозно. Парите е по-добре да са в джоба ви, отколкото в нечий друг. Опитайте да видите дали можете да го запазите.

Вижте още: 5 мощни зодии, чиито отношения ще се подобряват до май 2025 заради слънчевото затъмнение

Скорпион - Осмица чаши

Колко иронично. Да, можете да получите всичко, което желаете, но понякога откривате, че това не е точното нещо, от което се нуждаете. Можете лесно да получите човека и работата и да постигнете целта си, без да се стараете твърде много.

Стрелец - Десет чаши

Винаги е приятно да чуете положителен отговор на желание, което сте отправили. Отговорът е категорично „да“ и това е добра новина.

Козирог - Седем чаши

Колко объркващо. Толкова много неща в живота изглежда идват при вас. Може да получите няколко предложения за работа едновременно. Ако търсите любов, има толкова много подходящи хора за вас, но може би не сте сигурни кой харесвате най-много.

Водолей – Магьосникът

Може би сте претоварени и бомбардирани с работа в момента. Бихте могли да накарате дадена ситуация да работи, но сякаш не искате. Ако ви помолят да помогнете на приятел, днес може да е денят, в който да заявите, че не можете, защото истината е, че това ще ви попречи.

Риби – Кулата

Този ден може да ви донесе някои нежелани изненади, които можете да избегнете. Бъдете предпазливи и малко по-внимателни с това, което избирате да правите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама