Кое е вашето духовно животно според зодията


Кое е вашето духовно животно според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек има духовно животно, с което се чувства дълбоко свързан. Нашите качества и нагласата ни към предизвикателствата на живота, отношенията с другите и средата, в която се развиваме, могат да бъдат доста сходни с начина, по който животните се справят със същите неща. Ето и кое е вашето духовно животно според астрологията!

Овен – Тигър

Понякога може да изглеждате доста страшно в очите на околните. Силни сте по характер и знаете какво искате. От друга страна сте благонадеждни партньори и добри приятели. Духовното ви животно е тигър, защото той с ловкост, хитрост, а понякога и с ярост постига нещата, които си е наумил.

Телец – Делфин

Лесно осъществявате контакт с хората, защото сте щедри, искрени и надеждни. Обичате да сте независими, но също така нямате нищо против да прекарвате цялото си време с хора, защото имате висок праг на търпение. По някаква причина делфините споделят особена връзка с хората и са много приятелски настроени с всеки срещнат.

Близнаци – Октопод

Известно ви е, че имате поне две лица. Едната ви страна е щастлива, позитивна и иска всички останали да се чувстват добре, докато другата е тъмна и емоционална. Понякога сами се обърквате в желанията си. Подобно на октопода, рязко променяте поведението си към околните и никога не е сигурно точно кое лице ще покажете.

октопод

Рак – Куче

Грижата за другите е нещо, което ви идва отвътре. Чувствате се длъжни да помагате и да раздавате любов. Склонни сте да сте супер емоционални и да драматизирате дори дребни случки. Може би точно затова кучето е вашето духовно животно!

Лъв – Паун

Вие сте много самоуверени личности. Доверието е най-добрата ви черта и е невъзможно хората да устоят на чара ви. Паунът, досущ като вас, обича да се перчи и да демонстрира красотата си.

Дева – Мечка

Вие сте супер организирани и перфекционисти по природа. Ставате доста нетърпеливи, когато нещата не вървят по начина, по който сте планирали. Обичате да се грижите за другите и често поставяте тях и техните нужди пред собствените си. Точно като голямото мече сърце.

мечка

Везни – Слон

Вие сте заклет фен на баланса. Оценявате високо всички неща, свързани с изкуството, страстта и любовта. Обичате и вниманието? Със сигурност. Слоновете са много подобни на вас - обичат да са център на внимание, но не прекалено.

Скорпион – Котка

Можете бързо да разгадаете нечия душа и да си направите изводи за човека. Вие сте потайни и склонни да поставяте стени, докато не се почувствате достатъчно комфортно с някого. Но отпуснете ли се – показвате неподозирана нежност и любов, точно като котките.

Стрелец – Вълк

Вие обичате хората, независимо дали имате сходни интереси или не, готови сте да помогнете в борбата им, да поведете личните им битки, за които не им стига смелост. Знаете как да бъдете верен приятел и имате невероятна сила на духа! За съжаление, не сте овладели изкуството на споделянето и предпочитате сами да изживявате трудните си моменти.

вълк

Козирог – Лъв

Вие сте роден лидер! Отговорни, амбициозни, понякога дори с доста агресивен подход – досущ като Царят на джунглата. Да бъдете емоционално резервирани е ваша запазена марка. Знаете как работи властта и използвате това знание в своя полза.

Водолей – Маймуна

Да, вие сте като истински шимпанзета! Интелигентността е едно от най-добрите ви качества, но често я криете, правейки се на шут, сякаш искате да сте "над нещата". Понякога сте склонни да бъдете ексцентрични и непостоянни в решенията си.

Риби – Бухал

Обичате да говорите много, да споделяте мъдрост. Интимните, дълбоки разговори са "вашето нещо" и вие искате хората да се учат от вас. В главата ви има толкова много информация и понякога хората даже не знаят как да ви отговорят.

бухал

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама