Кои от зодиакалните знаци са надеждните в любовта и кои не


Кои от зодиакалните знаци са надеждните в любовта и кои не
Снимка: iStock

Родените под различни зодиакални знаци се изразяват по различен начин в любовта. Например, представителите на елементите на Въздуха по своето естество са по-небрежни, а елементите на Водата са най-отдадени.

Овенът напуска веднага щом страстта изчезне

Овенът се влюбва от пръв поглед, много страстно и от все сърце. Връзките с този знак се развиват като във филм: много бързо и динамично. В любовта обаче Овенът е много безразсъден. Конфликтите с този знак са почти неизбежни, така че се пригответе за това.

Лошото е, че веднага щом страстта си тръгне, представителите на тази зодия също напускат. Те не си представят връзка без истинска любов, затова веднага тръгват да търсят друг партньор.

Така Овенът може да се разбира само с онези, които ще могат да поддържат огъня на страстта в тях, които ги привличат и дразнят едновременно.

Ракът се чувства най-щастлив, ако наблизо има верен партньор

Представителите на този знак не търпят недоверие или измама в една връзка. Като правило, ако те се влюбят, тогава това е за цял живот. Често се женят или сключват брак с първата си любов и винаги остават верни на нея.

Въпреки това, родените под знака на Рак могат да бъдат прекалено взискателни, ревниви и подозрителни. По този начин отблъскват партньора си.

Основното им предимство е вярност.

Девата цени сигурността и се ангажира с дългосрочни отношения

Родените под този знак, който е олицетворение на практичност и постоянство, обожават първия етап на една връзка - когато спечелят партньора. Но дори когато страстта отшумява - те остават верни.

Забележително е, че Девата почти никога не изневерява. За представителите на този знак физическата близост е важна, но не и определяща. Основното нещо за тях е връзка с доверие, която дава усещане за сигурност и спокойствие.

СЕМЕЙНИ КОНФЛИКТИ, КОИТО ВЪЗНИКВАТ ПРИ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Везните ценят приятелството най-много

Везните винаги са настроени на дългосрочна връзка, основана на приятелството. Вярно е, че дори такива отношения ще имат както добри, така и лоши моменти. Основното е между партньорите да има доверие.

Водолеят се нуждае от постоянно предизвикателство

Водолеите са много активни по природа и не понасят скуката. Следователно те не могат да живеят с онези, които не са достатъчно забавни или които не създават проблеми.

Разнообразието е любимият начин на живот на този знак. Затова те ще опитат с повече от дузина партньори, докато не направят окончателния си избор. Те не обичат да бързат и за тях най-важното е да намерят надежден партньор- такива каквито са и самите те.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама