Семейни конфликти, които възникват при различните зодии


Семейни конфликти, които възникват при различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Научете как се държат различните зодиакални знаци по време на семейни конфликти и как е най-добре да реагирате.

Овен

Обяснете на Овена всичко, което искате да знае, и го оставете да отговори, както му е добре. Той ще пусне парата и ще се успокои, така че не се притеснявайте, че ще ви се разсърди. Има нужда просто да крещи за известно време и след това всичко ще е наред.

Телец

Изведнъж всичко ще се оправи от само себе си, мисли си Телецът и мълчи. Но ако той вече е започнал да говори, незабавно обсъдете проблема с него, но по възможно най-милия начин.

Близнаци

След конфликт тези хора си тръгват. Може да е за няколко часа или дори за дни. Тогава Близнаците се връщат - и сякаш нищо не се е случило.

Рак

Ракът може да се разболее само от мисълта, че у дома нещо не е наред. Затова бъдете по-меки с него и се опитайте да разрешите проблема, преди да осъзнае, че това се е превърнало в конфликт. И не се опитвайте да му обяснявате нищо, просто действайте.

КАК ДА УСПОКОИМ ВСЯКА ЗОДИЯ

Лъв

Лъвът се обижда - и изчезва. От мил и разбран той се превръща в горд и мрачен непознат. Говорете с него спокойно, уверено, без самоунижение, но без да обиждате. И тогава всичко ще се оправи.

Дева

Лесно е да обидите Дева, тя винаги мисли, че е направила всичко погрешно. Затова започнете разговора с факта, че е добра и не ѝ се сърдите, но си струва да обсъдите проблема, така че и двете страни да се чувстват по-добре.

Везни

Ако Везните са се обидили или се чувстват наранени, купете им бонбони, заведете ги на интересно място - с една дума, направете така, че те да забравят за конфликтите и да се почувстват добре.

Скорпион

Скорпионите обичат да спорят. Те винаги смятат, че са прави, затова ако искате нещата да се успокоят, съгласете се с тях.

НАЙ-ВЕРНИТЕ МЪЖЕ В ЗОДИАКА

Стрелец

Стрелецът може да каже много гадни неща наведнъж, но е по-добре да му простите веднага: той ще ги каже и ще забрави. Обикновено дори не мисли това, което изрича. Просто се подава на моментни чувства.

Козирог

Козирозите винаги търсят варианти как да постигнат мир. Но в същото време изглеждат толкова безразлични, че партньорите им мислят, че всичко върви към своя край.

Водолей

Водолеят може да се изолира и да не говори с дни. Може да изисква незабавно обсъждане на ситуацията. Може дори да се шегува, сякаш нищо не се е случило. Всеки път реагира различно на конфликта.

Риби

Когато са наранени и ядосани, прегърнете ги, кажете им, че ги обичате и имате нужда от тях - и те ще отплават обратно при вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама