Как да успокоим всеки зодиакален знак


Как да успокоим всеки зодиакален знак
Снимка: iStock/Guliver

Всички хора се ядосват и го правят по различни начини. Някои крещят и псуват силно, докато други много дълго време натрупват отрицателен заряд вътре в себе си. Когато "степента на ярост" постоянно се повишава, добре е да използвате тези съвети, за да успокоите всеки зодиакален знак.

Овен

Много е трудно да пренебрегнем бушуващия Овен, който силно и яростно изразява негативното. Но ако искате да се успокои, той трябва да бъде оставен да "пусне парата" и след известно време всичко ще е наред.

Телец

Той дълго време натрупва негативни чувства и след това ги изразява накуп. Можете да успокоите гневния Телец само като го слушате. Този знак има нужда от дълъг и спокоен разговор с приятел.

Близнаци

Близнаците изразяват гнева си с разяждащо поведение и агресивност. Покажете им, че се опитвате да разберете техните чувства, но не отправяйте насрещни претенции. Осъзнавайки, че могат спокойно да обсъдят проблема, Близнаците бързо ще се успокоят.

Рак

Ракът се ядосва мълчаливо, като се усамоти в уединено кътче. Физическите усещания са много важни за него, така че е най-добре просто да го прегърнете тихо и да сте близо до него. Така Ракът няма да се чувства сам.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ СВЕТА

Лъв

Той не обича да признава грешките си и честно извинение от Лъв не бива да се очаква. Най-доброто решение е да изчакате, докато той крещи и изразява яда си, а след това да се свържете с него, като избягвате обвинения от типа: "Ти си виновен" и "Сам си го правиш".  

Дева

Ако Девата реши да се възмути, тя ще го направи дълго и упорито. Няма смисъл да я успокоявате. Тя  оценява справедливостта, затова ще реагира положително на компромиса, който трябва да предложите по време на разговора.

Везни

Гневът на Везните най-често е справедлив, тъй като това са много търпеливи и неконфликтни хора. За да ги успокоите, най-добре е да признаете грешките си, като се опитате да разберете двете страни. Така Везните бързо ще се върнат към нормалното си настроение.

Скорпион

Скорпионът се ядосва дълго време. Тогава той може да игнорира нарушителя. Най-добре е да се запасите с много търпение и равнодушие, тъй като Скорпионът ще се опита да ви дразни и да ви отмъсти.

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО ИМАТ ЛОША ПАМЕТ

Стрелец

Стрелецът сякаш не може да се ядоса, защото това е весел и положителен знак. Опитайте се да подобрите лошото му настроение с добра шега.

Козирог

Козирогът се опитва да не показва негативни чувства, дълго носейки обиди в себе си. Той просто се затваря, изпитвайки вътрешен гняв. Бъдете внимателни и нежни, докато се грижите за ядосания Козирог.

Водолей

Водолеят ще се държи иронично, показвайки своето недоволство. Представителите на тази зодия са свикнали да вдигат шум и негодувание. Дайте на Водолея лично пространство и просто почакайте малко, докато му мине.

Риби

Рибите обичат състраданието и подкрепата. Те не могат да бъдат оставени сами в лошо настроение. Говорете с тях мило, за да ги накарате да се усмихнат отново.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама