Това са зодиите, които имат ЛОША памет


Това са зодиите, които имат ЛОША памет
Снимка: iStock

Имате ли приятел, който винаги закъснява за срещите, защото постоянно забравя в колко часа трябва да дойте? Мениджър, на когото трябва да напомните поне три пъти, че ще бъдете на почивка през следващата седмица? Студент, който със сълзи признава в неделя вечер, че има научен проект, за който е забравил, а трябва да предаде понеделник сутринта? Проверете рождените им дни. Те може би просто принадлежат към един от зодиакални знаци, които често забравят, защото имат много лоша памет.

Риби

"От всички зодиакални знаци Рибите са тези, които вечно се губят в своя свят на въображение", обясняват астролозите. Последният знак на зодиака (Овенът е първият), Риби е дълбоко духовен и креативен, така че ежедневните въпроси, като назначенията и списъците със задачи са склонни да се отклоняват в полза на повече изпълняващи душата въпроси. Рибите не обичат да се затъват в детайли и предпочитат да се носят по течението. Те не бързат. Много често забравят обещанията си. Когато са твърде притеснени, те се зачервяват и емоциите им могат да ги завладеят. Всеки има поне един приятел Риби, който винаги закъснява, нали?

Стрелец

Честен, оптимистичен и приключенски са три думи, които точно описват Стрелците, според астролозите. Надежден... не толкова. Стрелецът се управлява от "мислено голямата" планета Юпитер, която ги дарява с "един от най-бързо движещите се умове в зодиака". Но този бърз ум също е неспокоен, така че хората от тази зодия често "жадуват за нови хоризонти и постоянно стимулиране". Да, те ще следят крайните срокове, ако е необходимо. Но доста често ще забравят за тях, затова трябва да им се напомня. Те са достатъчно умни, за да свършат работата. Но докато го правят, те ще бъдат изгубени във фантазирането си за следващото си приключение и може да пропуснат нещо важно.

НАЙ-СЪКРОВЕНИТЕ ЖЕЛАНИЯ НА ЗОДИИТЕ

Везни

В най-добрия случай Везните са справедливи, общителни, любящи и естествени миротворци и преговарящи. Но те също са под влиянието на своята управляваща планета Венера, която управлява удоволствието, изкуството и любовта. В резултат на това хората, родени под знака Везни, "може да се окажат съсредоточени не върху важните детайли, а върху това как могат да прекарат време, прегръщайки красотата и лукса в живота", казват астролозите. С други думи, те са тези, които са толкова погълнати от страхотната книга, която четат, че пропускат часа за лекар. Или ще планират страхотно парти с всички подробности, но ще забравят в колко часа са казали на гостите да се появят. Но тъй като Везните са невероятно очарователни и бъбриви, ще се забавлявате много с тях и ще им простите лошата памет.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама