Кои са подходящите храни на зодия Дева


Кои са подходящите храни на зодия Дева
Снимка: iStock/Guliver

Девата е много чувствителна на тема храна. Тя хапва само онова, което наистина ѝ харесва, тъй като се вслушва в сигналите на тялото си и на интуитивно ниво разбира кое би било полезно за нея.

Девата обича риба, но предимно в супи и салати, иначе представителите на този знак рядко си поръчват печена риба.

Спагетите и пицата са любими на Девите, но те се въздържат от това си кулинарно пристрастие, защото смятат, че ще им се отрази на фигурата.

Девите обичат плодове, но предимно във вид на прясно изцедени сокове.

Девата харесва екзотиката, но умерено, само колкото да опита нещо ново и да разбере какъв вкус има, след което отново може да се върне към любимите си храни.

Зеленчуците се харесват, когато са минали кулинарна обработка, така че дори и в салатите тя предпочита да има печени и задушени зеленчуци, съчетани с пресни листа от зелена салата.

Девите са почитатели на здравословното хранене, те много рядко ще хапнат нещо, което ще навреди на здравето им и ще се отрази на теглото им.

Често се случва представителите на този знак да жертват удоволствието от вкуса, заради ползата от не особено вкусните здравословни продукти.

Когато е в период, в който иска да се храни само здравословно, Девата хапва месо и зеленчуци на пара.

Дори когато не е чак толкова обсебена от желанието си да яде здравословно, Девата не прекалява с храната.

Салатите са едно от любимите кулинарни изкушения на хората, родени под знака на Девата. Това е храната, която е полезна за тях.

Те харесват различни видове салати от пресни зеленчуци, като добавят в тях парченца месо или риба.

В ястията, приготвени от Девата, винаги присъства по някакъв изискан елемент.

Дали ще са обикновени макарони, поръсени с пармезан, или ориз, в който са добавени екзотични гъби, ястията на Девата винаги са допълнени от нещо наистина интересно и невероятно вкусно и ароматно.

Девата е голям почитател на новото и интересното в областта на кулинарията, но тя с удоволствие похапва най-обикновени манджи, които са характерни за начина на готвене на бабите й.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама