Кои зодии най-често съсипват връзките си и как


Кои зодии най-често съсипват връзките си и как
Снимка: iStock/Guliver

Необходими са усилия, упорита работа и ангажираност, за да се задържи една връзка. Има и хора, които просто не са предназначени да бъдат заедно. Вижте кои са зодиите, които често разрушават връзките си, и тези, които поддържат много стабилни отношения.

Овен

Те са безразсъдни и импулсивни по всички въпроси на живота, включително и във връзките. Не успяват да поддържат стабилни отношения, защото винаги търсят вълнение и нови неща в живота.

Близнаци

Близнаците са двулики хора, които са избухливи и изключително ненадеждни. Не бива да влизате във връзка с Близнаци, защото те са самотни вълци, които обичат приключенията и спонтанността, нещо, което не върви добре с връзките.

КОЛКО ПОДЛА МОЖЕ ДА БЪДЕ ВСЯКА ЗОДИЯ

Везни

Те винаги очакват нещо щедро или специално от партньора си, особено ако им подарят нещо хубаво. Поставят летвата високо, което затруднява партньорите им.

Скорпион

Те са прекалено емоционални и ревнуват от хора, които според тях ще откраднат партньора им. Това тяхно отрицателно качество може да отблъсне партньорите им.

Стрелец

Те са безцеремонни, импулсивни и сурови. Избягват сериозните отношения на всяка цена, най-вече защото им е много удобно в краткосрочните или случайни връзки.

НАЙ-ДОСАДНАТА ЧЕРТА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Риби

Рибите предпочитат да се стремят към собствените си нужди и емоционални изисквания, отколкото към някой друг. Те са суеверни и не могат да се справят с реалистични или по-скоро трудни ситуации.

Ето и зодиите, които знаят как да поддържат добри отношения:

Телец

Те са много емоционални и изобщо няма вероятност да прекъснат връзка.  Обичат партньорите си и ще бъдат изключително страстни и уважителни, ако някоя конкретна ситуация го изисква.

Рак

Когато са с някого, те са за дълго. Ценят партньорството и любовта преди всичко, защото тяхната чувствителна и грижовна природа е това, което ги прави толкова специални. Раците внасят топлина и търпение във всяка връзка, в която са. Вероятно човек дори няма да помисли да ги напусне.

Лъв

Лъвовете са идеалният привързан партньор, с когото бихте искали да се гушкате в дъждовен следобед. Те са силни, дръзки, но нежни и наистина грижовни.

Дева

Те няма да се спрат пред нищо, докато партньорът им не бъде щастлив и добре. Девите имат много състрадателна личност и са много проницателни към своите партньори.

Козирог

Известно е, че Козирозите са най-организираният и шефски знак сред всички, но в действителност са много нежни и чувствителни, що се отнася до техния партньор и други близки. Те са и безнадеждни романтици.

Водолей

Този знак е невероятно честен и обичан, що се отнася до отношения. Те са силно вярващи в запазването на страхотни връзки, които могат да доведат до най-голямо щастие и успех.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама