Коледен подарък според зодията му


Коледен подарък според зодията му
Снимка: iStock/Guliver

Ако все още не сте приготвили коледните подаръци за любимите си хора, имате още малко време да го направите. И да ви спестим колебанията и губенето на време в лутане по магазините, ви представяме удачни решения за подаръци според зодиите. Уверяваме ви, няма да сбъркате!

Ако на сърцето ви лежи ОВЕН, ще го зарадвате най- много с практичен подарък, който ще му служи дълго – парфюм например. Парфюмът трябва да е лютив, стипчив, та дори горчив. Даже дамите Овни си падат по типично мъжките ухания.

Ако си имате работа с ТЕЛЕЦ, си пригответе тлъста пачка за подарък – той обича скъпите и стойностни предмети. Накити с оранжав карниол или розов кварц са много подходящи. Ако пък решението ви е за парфюм той трябва да е с аромат на крехки цветя.

БЛИЗНАЦИТЕ се радват на всичко пъстро – изделия на художествените занаяти или предмети от южна екзотична страна. От скъпоценните камъни им подхожда тигрово око и цитрин. Ако е парфюм им е все едно какъв е. Близнаците даже смесват аромати и ползват няколко шишета наведнъж - все едно им е.

РАКЪТ ще се зарадва дори е на дребно подаръче. Би предпочел произведение на изкуството – картина, статуетка, хубава книга. От бижутата подберете сините и зелени оттенъци на аквамарина и хризопраза. Пада си по нежни и трудно доловими аромати.

Ако ЛЪВЪТ получи нещо блестящо, дори е не много скъпо за подарък ще е на седмото небе. Изберете накит с планински кристал или златист кварц. Парфюмите му са с остри аромати, горещ и по-силни от нормалното.

ДЕВАТА предпочита сложните механични и електронни уреди, които да проучва с удоволствие и да си служи с тях вкъщи. Парфюмът непременно трябва да съдържа екстракти от водни растения. Може да се спрете и на малко живо кученце. Закичете го с жълто или розово.

Какви подаръци да избере за останалите 6 зодии, ще ви разкрием утре (23.12.16 г.)!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама