Към какво е пристрастена всяка зодия – част 1


Към какво е пристрастена всяка зодия – част 1
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Всеки човек има някакво пристрастяване, дори да не го признава пред себе си. Обикновено когато някой използва тази дума, смятаме че става въпрос за нещо много опасно, което може да причини сериозни щети. Ние обаче не сме склонни да признаем, че пристрастяването към социалните мрежи или чистенето могат да станат повод за кой знае какви проблеми. Ето към какво всяка зодия е развила зависимост.

Овен

Овните са пристрастени към поемането на рискове – скачане с парашут, състезателни коли, сърф и т.н. По принцип хората, които си падат по екстремни неща, имат по-малко рецептори за допамин, химикалът на мозъка, който се грижи за доброто ни настроение. Затова пък големите дози адреналин компенсират този "недостатък" и Овните се чувстват по-живи от всякога.

Телец

Докато Овенът е пристрастен към рисковите дейности, "греховете" на Телеца са към по-малките тръпки, които включват пълно отдаване на сетивата. Те обичат храната, масажите, харчат пари за луксозни свещи, цветя и всякакви глезотии. Този знак е по-вероятно да бъде пристрастен към ходенето в спа центъра и да има "ден за мен", отколкото да скочи от самолет.

Близнаци

Близнаците са склонни да развият зависимост към социалните мрежи, дори ако твърдо отричат това вече да е факт. Все пак, те обожават да споделят своето мнение и да комуникират с хора, било то и непознати. Често може да ги видите да се ровят в профилите на бивши гаджета или да изпробват нови приложения.

Рак

Раците са пристрастени към „спасяването” на домашния уют. Те са склонни да се борят за хора, които се държат зле с тях, не са достойни партньори, само и само да не са сами. Този знак искрено вярва, че любовта може да прости и поправи всичко.

Лъв

Ясно е, че Лъвовете са пристрастени към вниманието. Лъвът може да направи каквото и да е, за да спечели възхищението на хората. Те са склонни да провокират с облекло и поведение и да правят най-скъпите подаръци.

Дева

Знанието е власт и тази сила е опияняваща за всяка Дева. За щастие, те бързо се учат и обичат да демонстрират колко знаят и умеят, така че не е изключено да участват в различни конкурси и курсове за квалификация.

Очаквайте продължение!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама