Късметлийски ден очаква една зодия на 3 септември


Късметлийски ден очаква една зодия на 3 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Истината, която търсите, е във вас самите. Не се допитвайте до другите, още по-малко търсете вината у тях. Подредете приоритети си.

Телец

Този ден ще е успешен за покупки, свързани с дома. Сега е моментът да изберете своята нова пералня или друг уред, който отдавна искате да смените с по-нов.

Близнаци

Този понеделник е подходящ за представянето на ваша идея или виждане за развитието на бизнеса, в който участвате. Шансът да спечелите повече последователи е голям.

Рак

Днес ще се наслаждавате на пълна хармония в личните отношения. Не се колебайте да преминете към един по-сериозен етап от връзката си.

Лъв

Денят няма да ви поглези. Имате достатъчно работа, за да поемате допълнителна. Задачата ви днес е да се щадите.

Дева

Преговорите днес ще са трудни, но успешни. Бъдете настоятелни в разговорите и готови за отстъпки. От това ще спечелят всички. 

Везни

Днес бъдете готови да проявите гостоприемство. Очаква ви ден, изпълнен с много взаимност и чувства, които не се изпитват всеки ден.

Скорпион

През този ден се доверете на интуицията си. Не настоявайте за неща, които самите вие не сте готови да дадете. 

Стрелец

Това е ден, в който ще получите много нови впечатления и знания. Подходете отговорно към информацията и ѝ отделете нужното време за усвояване.

Козирог

Не се колебайте да потърсите експертно мнение за решаването на служебен проблем. Специалистите са именно за това. Доверете им се. 

Водолей

Днес ви очаква успех. Ще имате възможността да проявите професионалните си умения. Действайте така, сякаш никой не ви гледа.

Риби

Днес не се колебайте да задавате правилните въпроси. Интелигентният човек е питащият човек. Освен това не се задоволявайте с половинчати отговори.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама