Късметлийски ден очаква една зодия на 30 ноември


Късметлийски ден очаква една зодия на 30 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък ще имате крещяща нужда от промяна. Като се почне през прическата, местоработата, та до местоживеенето. Помислете добре преди да действате.

Телец

Поискали сте съвет, но това което ви казват не ви харесва. Имате пълното право да не приемате думите на другите, но не забравяйте да благодарите за отделеното време.

Близнаци

Изобщо не сте отговорни за всички беди, които се случват по света. Бъдете по-снизходителни към себе си и се радвайте на живота.

Рак

Днес ще ви е трудно да разбирате околните, а и те вас. Дано не ви предстоят сериозни задачи за изпълнение. Ако е възможно ги отложете за другата седмица.

Лъв

Понякога трябва да си вземем почивка, преди да е станало прекалено късно. Ако не се чувствате добре не се колебайте да и тръгнете по-рано от работа.

Дева

Някой ще ви предложи сложен въпрос за решаване, който не е ваша работа. Вие, обаче не сте на изпит и не сте длъжни да оправяте ничии проблеми.

Везни

Най-важните неща за изпълнение отметнете през първата част от деня. След обяд ще сте прекалено разсеяни и уморени за каквато и да било работа. 

Скорпион

Противопоставянето на промяната няма да направи нещата по-лесни за приемане. Това е ден, в който да проявите вашата способност за адаптация.

Стрелец

Спокойствието и премереността ще са най-важните ви качества през този ден. Не предоставяйте на никого удоволствието да ви извади извън нерви.

Козирог

Този петък е добре да имате малко по-критично мнение за себе си. Прекалената самоувереност може да доведе до поредица от погрешни ходове от ваша страна.

Водолей

През този ден бъдете усмихнати и любезни, каквото и да се случва. Дори когато губим трябва да бъдем на ниво. А разплата винаги има.

Риби

Този петък може да бъдете измъчвани от усещането, че сте направили грешка. Прекалено критични сте към себе си и скоро ще се уверите във вашата правота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама