Любовен хороскоп за март 2024


Любовен хороскоп за март 2024
Снимка: iStock

Първият пролетен месец е само след две седмици и много се надяваме той да донесе освен високи температури, но и свеж полъж в любовта! Ето какво да очакват различните зодии в любовен план през март 2024. 

Овен

Овните ще могат да се похвалят с благополучие в личен план. Но това е при условие, че не поглеждате назад и сте искрени в отношенията си. Въздържайте се да споделяте твърде много с приятели, защото има реален шанс да ви подведат, макар и не нарочно.

Телец

Забравете за илюзиите, с които живеете в главата си. Ако вече сте в сериозна връзка, ще имате възможността да се радвате на хубави емоции. Не сравнявайте настоящи с бивши, защото само ще объркате сърцето си.

Вижте още: Хороскоп за всяка зодия за пролет 2024

Близнаци

През прекрасния и женствен март ще се радвате на разбиране, грижа и нежност от страна на половинката. Или иначе казано – ще цари хармония. Някои от вас може би ще се решат на важната стъпка да станат родители.

Рак

Всеки обича да има предварително изготвен план, но вие биете всички по този критерий. Съдбата ще ви научи на важен урок и през март ще се наложи да вземете светкавично някои решения. Обвързаните от вас може да се сблъскат с конфликти, породени от желанието им да доминират на всяка цена.

Лъв

Не е изключено през март да влезете в открити конфликти с любимия ви човек. Разбира се, винаги има начин да излезете от ситуацията, ако просто се извинете, така че най-добре направете точно това. Опитайте се да не обвинявате другия за грешките и недостатъците му.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за март 2024

Дева

Март няма да ви донесе така желаното спокойствие във връзката. Ще се чувствате като в „затвор”, сякаш стените ви притискат. Искате да се измъкнете, но не знаете как. Няма да сте доволни от нищо и това несъмнено ще стави своя отпечатък.

Везни

Най-важният урок, на който март ще ви научи, е да не се връщате към миналото си. Ако сте самотни в любовта – може би трябва да проявите повече активност, ако харесвате някого.

Скорпион

Знаем какви царици сте на драмата, но не създавайте излишно напрежение и не спорете с партньора си, особено ако имате някакви притеснения, породени от ревност и чувството ви за собственост. Звездите ви обещават невероятен месец, в който можете да постигнете много в битово и материално отношение.

Вижте още: Китайски хороскоп за 2024: Какво очаква 12-те зодии през годината на Дракона

Стрелец

Мартенският месечен хороскоп вещае, че периодът ще ви донесе грандиозни събития. Някои от тях ще ви „подкосят коленете”, но със сигурност няма да ви е скучно. Ако пък имате човек до себе си, може да направите така желаните промени в дома.

Козирог

Обърнете повече внимание на любимите си хора. Опитайте се да си дадете повече време за почивка и забавления, защото периодът е адски подходящ за емоционално общуване.

Водолей

Имате всички необходими предпоставки да подсилите основите на връзката си. Много е важно обаче да не се подлъжете от фалшиви идеали и да се забъркате в любовни афери.

Риби

Ако наистина искате да срещнете сродната си душа, забравете за представите си за идеален партньор и пренаредете вътрешния си свят. Някои от старите ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Много е важно този път да ги разрешите кардинално.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама