Любовен хороскоп за юли 2020


Любовен хороскоп за юли 2020
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Макар "отпускарският" сезон едва сега да настъпва, вие вече се чувствате презаредени емоционално. Имате нужда от нови усещания, но пък от друга страна съвсем не ви е до романтични жестове, особено ако те ще изглеждат „по задължение“. Полагайте повече усилия да разпускате с приятели и да им напомняте колко ги цените.

Телец

През юли месец Телците не са много "на фокус", защото са твърде погълнати от своите любовни трепети. Преди да се зарадвате, имайте едно наум, защото може да става дума за трети човек от офиса или приятелския ви кръг. Понякога мисълта за промяната, за новото начало е много по-страшна от действителността. Но както се казва - два пъти мерете, веднъж режете!

Близнаци

Близнаците постоянно трябва да си повтарят, че каквото и да се случва в любовта през този месец, е за добро и ще донесе резултат по някакъв начин. Дори ако не сте сигурни в идеите си, струват ви се твърде предизвикателни и неподходящи точно сега, просто им дайте време да „отлежат“ и ги осъществете или поне споделете с половинката.

Рак

Емоциите ви през юли ще са доста стихийни. Често "лъкатушите" между две крайности - отчаяние или крайна еуфория. И най-малкото нещо ви се отразява емоционално, което е доста изморително за всички около вас. Не забравяйте, че животът тече извън главата ви и каквото да се случва там, трябва да вперите поглед в реалността.

Лъв

Направете опит да се сближите с партньора не само физически, но и емоционално. Разпитвайте го за страховете, за копнежите му, споделете вашите и създайте някакъв мост. Повярвайте, двете са взаимно свързани. Успеете ли в начинанието, сексуалната ви връзка ще достигне нови висоти.

Дева

Не е нужно да доказвате нищо на никого. Ако нямате желание за купони (било действителни или под завивките), просто не се насилвайте, без значение какво мислят другите. Дайте си време да установите има ли проблем „по трасето” и преминете към действие, когато се почувствате сигурни.

Везни

Иска ви се усетите някаква нова тръпка, прилив на адреналин. Това може да бъде доста опасно за връзката ви, защото интересът ви към сексуалните експерименти не се ограничава само с пози и места. По-добре насочете енергията си към половинката, отколкото да бленувате за някой трети човек.

Скорпион

Голяма част от Скорпионите ще започнат да търсят нещо повече в секса, освен приятно прекарване. За едни това може да бъде духовна връзка, а за други бебе. Хубавото е, че във всички случаи ще получите разбиране и подкрепа.

Стрелец

Не оставяйте ревността да замъгли съзнанието ви. Тя е част от всяка връзка и може да бъде превърната в нещо много градивно. Ако се чувствате несигурни, поговорете с партньора и не спирайте да вярвате и доказвате на себе си каква страхотна половинка сте!

7 ИСТИНИ ЗА ТОВА КАК СЕ ОБИЧА СТРЕЛЕЦ

Козирог

Има изглед нещата да се променят към по-добро във връзката, в която се намирате, така че не губете надежда. Напоследък сте имали други приоритети и са ви спохождали негативни мисли, но сега е моментът да отделите време и за този вид удоволствия.

Водолей

Съсредоточете се върху себе си и собствените си желания, вместо да се опитвате да угодите постоянно на човека до вас. Малко доза егоизъм между завивките ще се отрази чудесно и на двама ви.

Риби

Преминавате през труден период, в който се чудите кое по-напред да „ремонтирате”. Дайте си достатъчно време да се влюбите и опознаете отново, а страхотният секс ще дойде от само себе си. Не се притеснявайте, не е останал в миналото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама