Любовен месечен хороскоп за март 2023


Любовен месечен хороскоп за март 2023
Снимка: iStock

Овен

Родените под знака на Овен ще се радват на благополучие в личен план. Основното правило обаче е да не поглеждате назад. Бъдете искрени в отношенията си и не се вслушвайте в съветите на приятелите ви, защото има реален шанс да ви подведат, макар и не нарочно.

Телец

Най-важният урок, на който март ще ви научи, е да не се връщате към миналото си. Ако сте самотни в любовта – може би трябва да проявите повече активност, ако харесвате някого.

Вижте още: Приказно начало на март за тези 2 зодии

Близнаци

През първия месец на пролетта ще се радвате на разбиране, грижа и нежност от страна на половинката. Или иначе казано – ще цари хармония. Някои от вас може би ще се решат на важната стъпка да станат родители.

Рак

Колкото и да обичате да премисляте нещата в аванс, през март ще се наложи да вземете светкавично някои решения. Въпреки това се опитайте да не бързайте с всичко, насладете се на момента. Обвързаните от вас може да се сблъскат с конфликти, породени от желанието им да доминират на всяка цена.

Лъв

Ако наистина искате да срещнете сродната си душа, забравете за представите си за идеален партньор и пренаредете вътрешния си свят. Някои от старите ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Много е важно този път да ги разрешите кардинално.

Дева

Март няма да ви донесе така желаното спокойствие във връзката. Ще се чувствате като в „затвор”, сякаш стените ви притискат. Искате да се измъкнете, но не знаете как. Няма да сте доволни от нищо и това несъмнено ще стави своя отпечатък.

Везни

Запомнете, че бившите партньори само могат да ви навредят в настоящия живот. Забравете за илюзиите, с които живеете в главата си. Ако вече сте в сериозна връзка, ще имате възможността да се радвате на хубави емоции.

Скорпион

Не създавайте излишни драми и не спорете с партньора си, особено ако имате някакви притеснения, породени от ревност и чувството ви за собственост. Звездите ви обещават невероятен месец, в който можете да постигнете много в битово и материално отношение.

Стрелец

Мартенският месечен хороскоп вещае, че периодът ще ви донесе грандиозни събития. Някои от тях ще ви „подкосят коленете”, но със сигурност няма да ви е скучно. Ако пък имате човек до себе си, може да направите така желаните промени в дома.

Козирог

Обърнете повече внимание на любимите си хора. Опитайте се да си дадете повече време за почивка и забавления, защото периодът е адски подходящ за емоционално общуване.

Водолей

Имате всички необходими предпоставки да подсилите основите на връзката си. Много е важно обаче да не се подлъжете от фалшиви идеали и да се забъркате в любовни афери.

Риби

Не е изключено през март да се сблъскате с малки проблеми с любимия ви човек. Разбира се, винаги има начин да избегнете конфликта и ненужните спорове, така че най-добре направете точно това. Опитайте се да не обвинявате другия за грешките и недостатъците му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама