Любовен седмичен хороскоп за 6-10 юли


Любовен седмичен хороскоп за 6-10 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новата седмица ще се наложи да бъдете по-смели и дръзки, особено ако искате да потърсите повече романтика от половинката си. Но не бъркайте дързостта с агресия.

Телец

Няма да имате особено много интимни моменти през седмицата и ще се чувствате сякаш вие трябва да преследвате партньора за малко внимание. Ще си задавате много въпроси по отношение на връзката.

Близнаци

За вас се очертава седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно в положението, в което се намирате, дали получавате това, което винаги сте искали от една връзка, или е време да продължите напред. 

8 СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЦЕННА ВРЪЗКА

Рак

Взаимоотношенията ще бъдат динамични и доста опасни. В момента връзката ви е като минно поле, всяка дума може да предизвика вулкан от емоции. Помислете на какво се дължи това напрежение.

Лъв

Любовта и желанието да постигате успехи в кариерата ще вървят ръка за ръка, най-вероятно защото получавате чистосърдечна и много силна подкрепа. Възможно е да се открият нови възможности за работа.

Дева

Тъй като през новата седмица няма да липсват и положителни, и отрицателни емоции, от вас зависи как точно да се развият идните дни. Най-добре се абстрахирайте от проблемите и помислете за повече романтика или как да повдигнете настроението на партньора.

Везни

Хубава седмица за Везните! Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече внимание и ще се чувстват уверени в себе си и партньора.

Скорпион

Ще имате възможност да обсъдите разногласията с любимия човек, да прекарате повече време заедно и най-вече да изградите работеща система за моментите, когато имате финансови проблеми.

10 ПРИЧИНИ ДА СЕ ВЛЮБИТЕ В СКОРПИОН

Стрелец

Стрелците са заседнали в емоционален капан, от който нямат представа как да се измъкнат и определено имат нужда от чужда помощ. Не се срамувайте да поискате съвет или подкрепа от вашите близки.

Козирог

Възможно е да се появи деликатна ситуация във вашия любовен живот, с която ще трябва да се справите. Не забравяйте, че най-големите скандали се раждат от дребни несъвършенства.

Водолей

През новата юлска седмица ще се радвате на сериозна подкрепа от страна на партньора, особено ако имате финансови затруднения или нужда от съвет, свързан с финансов въпрос.

Риби

Дайте си почивка, налейте си чаша хубаво бяло вино и забравете за всички проблеми. Ако половинката ви има общо с лошото ви настроение, може би е време за разговор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама