Любовен седмичен хороскоп за 8-12 март


Любовен седмичен хороскоп за 8-12 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Началото на седмицата е идеален момент да представите любимия човек на приятелите си, ако скоро сте започнали нова връзка. Периодът е подходящ и за взимане на по-важни решения и по-големи промени.

Телец

Любовният живот на Телците има шанс за благоприятна промяна. За тези от вас, които още не са срещнали голямата любов, не е изключено някоя нова и интересна личност да им завърти главата.

Близнаци

Любовта я има, но разбирателството "куца". Важно е да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, защото очевидно комуникацията не върви гладко. Бъдете склонни да правите компромиси, а не да убеждавате половинката в правотата си.

НАЙ-ВАЖНИЯТ УРОК ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ПРЕЗ МАРТ

Рак

Средата на март ви предлага нови красиви възможности в любовта. Ако се намирате във връзка, това е чудесна възможност с половинката да отделите време и да се радвате на малките жестове и големите чувства.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко поне до средата на седмицата. Имате чудесна възможност да споделите това, което ви вълнува, да се свържете с любимия човек на едно духовно ниво.

Дева

Седмица на промени се задава зад хоризонта за Девите. Може би някои планове ще пропадат в последния момент, но едно е сигурно – поредица от събития и случайности ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни

Везните имат нужда от повече близост, тъй като се чувстват малко самотни и изгубени. Сутрешен секс, страстна целувка за "добро утро" или нещо подобно би им повдигнало настроението моментално.

Скорпион

Скорпионите ще се радват на хармонична седмица с добра комуникация. Разбира се, един такъв човек винаги крие някакви изненади, така че спокойствието може да е само привидно.

Стрелец

Определено няма да сте в романтично настроение, дори обратното – всичко ви дразни. Разсейте негативните мисли, правейки каквото ви е на сърце, дори и това да означава да прекарате вечерите сами със себе си. 

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СА НАЙ-ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ МАРТ

Козирог

Най-вероятно графикът ви е адски натоварен, дори ви минават мисли да зарежете всичко, което е доста нетипично за вас. Не се изкушавайте, защото много неща зависят от изпълнението на задачите ви.

Водолей

Не анализирайте всяка житейска ситуация, в която попаднете през новата седмица, особено ако е свързана с любовния ви живот. Драматизмът ви ще е в повече, така че имайте едно наум.

Риби

Дайте си почивка, налейте си чаша червено вино и забравете за всички проблеми. Ако половинката ви има общо с лошото ви настроение, може би е време за разговор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама