Любовен съвет за всяка зодия за 5 август 2023


Любовен съвет за всяка зодия за 5 август 2023
Снимка: iStock

Една зодия днес, 5 август 2023, ще трябва да осъзнае, че желанията на партньора също са важни. Вижте какъв е любовният ви съвет според зодиакалния ви знак.

Овен

Е, вие, хора от зодия Овен, сте естествени ловци и с този Меркурий в съвпад с Марс в Дева, вие сте като вихрушка в една връзка. Вашата увереност е истинско предимство, но помнете, че няма нужда да поправяте всичко. Поемете дъх и изслушайте и партньора си.

Телец

Вашата практичност е дар във връзките, но не затъвайте в калта. Опитайте спонтанността. Това е като танц на въже за вас, но повярвайте, това ще добави малко пикантност към любовния ви живот. С Меркурий в съвпад с Марс в Дева, имате силата да изградите силни и стабилни връзки.

Близнаци

С Меркурий в съвпад с Марс в Дева, вие имате силата да изразявате себе си ясно и уверено.

Вижте още: Тези зодии са с най-голям късмет през август 2023

Рак

Не е нужно да сте в защитната обвивка през цялото време. Позволете на партньора си да ви подкрепя.

Лъв

Вашата страст и увереност са магнетични. Само не забравяйте, че не винаги става въпрос за вас. Вашият партньор също се нуждае от признателност.

Дева

Любовта не е математическо уравнение. Освободете се от тези заяждания и вижте красотата на несъвършенствата в партньора си.

Везни

Не се притеснявайте да изразявате желанията си и да отстоявате това, в което вярвате. В любовта намирането на общ език е от съществено значение, но това никога не трябва да става с цената на собственото ви щастие.

Вижте още: Тези 3 зодии ще се затрупат с пари през август 2023

Скорпион

Не се страхувайте от уязвимостта; това е ключът към дълбока интимност и доверие в една връзка. Вие сте способни на силна любов и преданост, така че канализирайте това.

Стрелец

Покажете дивия си дух, но не бягайте от обвързване. Не забравяйте, че любовта е и изграждането на съвместен живот. Намерете този баланс между свобода и партньорство.

Козирог

Уязвимостта не е слабост, това е сила, която ви сближава. С Меркурий в съвпад с Марс в Дева, вие притежавате способността да правите планове и да предприемате решителни действия във вашите взаимоотношения.

Водолей

Не се увличайте твърде много в мислите си, защото по-важно е да изразите емоциите си.

Риби

Вашата интуитивна природа ви позволява да разберете чувствата на партньора си на дълбоко ниво.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама