Любовен уикенд хороскоп за 10-11 февруари 2024


Любовен уикенд хороскоп за 10-11 февруари 2024
Снимка: iStock/Guliver

Само на крачка от Свети Валентин, ето какво очаква зодиите в любовен план през почивните дни.

Овен

Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на връзката ви, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна от ваша страна, защото ще почувствате истинска близост.

Телец

В любовен план почивните дни обещават да ви припомнят емоциите от началото на връзката. Опитайте се да потърсите някое тихо и спокойно местенце за кратко бягство от реалността, а пък и какво по-хубаво от подранило честване на Деня на влюбените.

Близнаци

Настроението ви ще бъде перфектно, сякаш в унисон с емоциите около празника. През този уикенд задачата ви е да се фокусирате преди всичко върху себе си, но това няма да е за сметка на любовта, по-скоро ще ги комбинирате успешно.

Вижте още: Край на проблемите! Тези зодии теглят щастливата карта през февруари

Рак

Спокойствието във връзката е застрашено, но би могло бързо да се възвърне, ако оставите злопаметността си да излезе в „отпуска“. Правилата, които се опитвате да наложите във връзката, ще ви изгираят лоша шега.

Лъв

Връзката ви се струва различна от всичко, което сте преживявали до този момент с бивши партньори. Това колкото ви радва, толкова и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.

Дева

Дори и да не почитате празника на влюбените, Свети Валентин ви предлага възможност да комбинирате страст, романтика и приятелство - трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта.

Везни

Възможно е да възникнат неразбирателства, предизвикани от финансови проблеми. По-добре избягвайте задълбочените разговори, защото колкото и да се опитвате да спазвате добрия тон, ще кажете неща, които не мислите.

Скорпион

Ако има наболели проблеми във връзката, не се опитвайте да ги „заметете под чергата“. Връзката ви има реален шанс да стане по-устойчива и хармонична, ако преодолеете различията.

Вижте още: Китайски хороскоп за 2024: Какво очаква 12-те зодии през годината на Дракона

Стрелец

Ако в любовния ви живот съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите или просто да поискате прошка. Може би няма да постигнете пълно удовлетворение, но резултатът определено ще е

Козирог

Климатът в любовния ви живот ще бъде доста хладен. Най-добре се опитайте да се изолирате емоционално от партньора, за да не кажете неща, които не мислите.

Водолей

Уикендът е подходящ за обсъждане на важни житейски въпроси като брак, деца или жилище. Дори и най-неприятната тема на разговор ще бъде гладко и спокойно коментирана, защото няма да е необходимо да се опитвате да контролирате емоциите си.

Риби

Опитайте се поне за момент да „влезете в обувките“ на половинката. На обвързаните това ще помогне да намерят път към примирие и постигане на топлина и близост за дълъг период от време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама