Любовен уикенд хороскоп за 10-11 март


Любовен уикенд хороскоп за 10-11 март
Снимка: iStock/Guliver

Ако нямате търпение да дойде уикендът, ето какво ви чака в любовен план.

Овен

За пръв път от доста време насам няма да подхождате към света с рогата напред. Този уикенд се очертава да е спокоен за вас, оставете се на течението.

Телец

Настроени сте на домашна вълна. Искате да прекарате уикенда вкъщи, мързелувайки или правейки пролетно почистване. 

Близнаци

Този уикенд ще се радвате на дар слово, благодарение на което ще омайвате партньора без проблем. Сега е моментът да поискате нещото, за което мечтаете от доста време.

Рак

Съдбата е толкова благосклонна към вас в професионален план, че дори ще ви прати малко романтика по служебна линия. Уикендът ще е натоварен с извънредни офис задачи, но пък обещава да не е никак скучен.

Лъв

Този уикенд е изключително подходящ за пролетно почистване в емоционален план. Сбогувайте се с "празните" контакти в социалната мрежа, изтрийте стари контакти от указателя и т.н. - ще ви олекне.

Дева

Чувствате се напрегнати, защото половинка редовно ви се "качва на главата" в последно време. Отдава ви се възможност да възвърнете позициите си, при това с минимум конфликти и скърцане със зъби.

Везни

Уикендът за вас ще бъде спокоен и лежерен. Ще се чувствате самодостатъчни, което може да обиди партньора ви, но до конфликти няма да се стигне.

Скорпион

Очакват ви доста емоционални почивни дни! Ще бъдете в "палаво" настроение, така че му се отдайте на воля. Половинката ви също ще бъде очарована от любовната вълна, която сте "яхнали".

Стрелец

Може би се чувствате обидени и гордостта ви е накърнена. Дълго време сдържате емоциите си, за да не показвате слабост, но звездите ви предначертават скорошно "избухване". 

Козирог

Чувствате се "заседнали" в рутината и ежедневието и бленувате за разнообразие. Поемете инициативата и организирайте разходка в планината или кратка екскурзия до близка дестинация.

Водолей

Имате семейни грижи, които не ви дават мира. Отпуснете се, защото под напрежение не сте толкова ефективни, колкото ви се иска и е възможно да допуснете грешки. 

Риби

Спокоен и наситен с романтика уикенд за Рибите! Ще се чувствате на крилете на любовта, без да изпадате в излишния драматизъм, характерен за зодиака

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама