Любовен уикенд хороскоп за 15-16 август


Любовен уикенд хороскоп за 15-16 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ще се чувствате вдъхновени и творчески настроени, което е чудесно, защото ще се радвате на подкрепата на любимия човек. Възползвайте се от положителните вибрации и запълнете времето си с максимално хобита.

Телец

Телците, които са се отдали на градене на сериозна връзка или успешен брак, ще усетят, че е време да добавят повече разнообразие във връзката си. Нуждата от по-дълбоко свързване с душевността на половинката ще бъде водеща.

Близнаци

Хубави и доста безгрижни дни се очертават за Близнаците. Дори да не ви се случи нищо мащабно и особено разтърсващо, спокойствието е най-големият подарък, който ще получите от почивните дни.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ЛЯТО 2020

Рак

Уви, разногласията ще са ежедневие и за обвързаните представители на зодия Рак. Може би се опитвате да наложите свои убеждения по някакъв въпрос и не приемате чуждото мнение за меродавно.

Лъв

Тези, които се намират във връзка, ще са инициатори на конфликти с половинката заради кариерни различия. Може би сте твърде амбициозен и искате да постигнете невъзможни неща. Важно е да помислите за компромисни решения.

Дева

Девите имат чудесна възможност да подобрят своя любовен живот. Ако случайно имате сексуален партньор, може би е време да поговорите дали виждате себе си като двойка. Тези, които имат сериозна връзка, ще изпитат много страст и химия.

Везни

Ако в любовния ви живот съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите, да се извините и да поискате прошка. Може би няма да постигнете пълното щастие, но резултатът определено ще е положителен.

Скорпион

Уикендът е подходящ за обсъждането на важни въпроси. Дори и най-неприятната тема на разговор ще бъде по-гладко обсъдена, защото няма да е необходимо да се опитвате да контролирате емоциите си.

Стрелец

Възможно е да възникнат неразбирателства, породени от финансови въпроси. Не влизайте в задълбочени разговори, още повече на дребнави теми, защото ще кажете неща, които не мислите.

7 ИСТИНИ ЗА ТОВА КАК СЕ ОБИЧА СТРЕЛЕЦ

Козирог

Променете гледната си точка. На обвързаните това ще помогне да намерят път към примирие и постигане на топлина и близост за дълъг период от време.

Водолей

Не си заравяйте главата в пясъка за съществуващите проблеми във връзката. Благодарение на решаването им тя ще стане по-устойчива и хармонична.

Риби

Климатът в любовния ви живот през този уикенд ще бъде по-студен и от тези необичайни и дъждовни юнски сутрини. Най-добре се опитайте да се изолирате емоционално от партньора, за да не кажете неща, които не мислите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама