Мъжете от тези зодии ще ви разбият сърцето


Мъжете от тези зодии ще ви разбият сърцето
Снимка: iStock/Guliver

Ако има дори минимален шанс да се предпазим от разбито сърце, ще го вземем, без да ни „мигне окото”. Разбира се, първият начин да преценим дали един мъж е със „сърцеразбивачески” тенденции е спрямо зодиакалния му знак. Ето кои са зодиите, които са склонни да създават ураган от емоции и да приключват връзките си доста драматично.

1. Стрелец

Стрелецът винаги ще постави своите нужди и искания над всички останали. Ако имате нужда от сигурна и дълготрайна връзка, това е твърде лошо, защото техните планове за пътуване вече са направени и имат определена цел за постигане до еди коя си дата. Те са много егоцентрични и по-лошото е, че след като ви разбият сърцето, ще се чудят защо драматизирате толкова.

2. Водолей

Водолеите дори не трябва да се разделят с някого, за да разбият сърцето му. Те ще флиртуват с други хора точно пред очите на половинката си и след това ще кажат колко ви обичат. Когато рано или късно се стигне до раздяла, те ще го направят с чувство на интелектуално превъзходство, като че ли не бихте могли да разберете техните емоционални нужди.

4 ЗОДИИ, КОИТО СА БРУТАЛНО ЧЕСТНИ

3. Близнаци

Никога няма да получите яснота къде точно стоите с Близнаци. В един момент ви обливат с любов и цветя, а в следващия сякаш са ви забравили напълно. Те са умни и очарователни, но също са смъртоносни, когато става въпрос за сърцето ви. С тях не можете да намерите спокойствие и уют, просто защото те самите нямат яснота какво, къде и кога го искат.

4. Риби

Рибите са супер сладки, но това е най-голямата заблуда на века. Ще ви наранят по куп начини, след което ще изиграят ролята на жертвата, така че да се почувствате още по-зле. Те няма да признаят за никакви неправомерни действия и по времето, когато свършат със защитата си, ще се окаже, че вие сте били виновни през цялото време. Ще останете зашеметени от това колко студени и безчувствени могат да бъдат тези уж чувствителни и деликатни Риби.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама