Любовен уикенд хороскоп за 15-16 декември


Любовен уикенд хороскоп за 15-16 декември
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво очаква всяка зодия този уикенд според звездите.

Овен

Празничната еуфория и цялата тази приповдигнатост ви идват твърде много. Вие умеете да контролирате емоциите си и се чудите защо и другите не могат да се владеят малко повече. Идва ви да се затворите вкъщи като истински гринч.

Телец

Телците са очаровани от уюта на предпразничните дни и биха потънали в топлите преградки на любимия за цял уикенд. Е, разбира се, ако това уединение може да се комбинира с някоя вкусна домашна гозба.

Близнаци

Близнаците ще бъдат приятна компания за своите половинки - жизнерадостни и забавни, те ще очароват с присъствието си. Освен това, могат да се окажат и решаващ арбитър по някой спор, помагайки за изясняване на отношенията.

Рак

Макар меланхолията да е настигнала голяма част от представителите на знака, Раците ще се държат "на положение". Независимо какво си случва в душите им, те ще го изолират достатъчно успешно, за да бъдат на 100% във връзката си.

Лъв

Блясък, блясък и още блясък! Лъвовете са в стихията си, кипят от страст и желание за любов. Много вероятно да изненадат половинката си със секси бельо и доста щур уикенд.

Дева

Девите ще изпитват сериозни затруднения в комуникацията с любимия. Иска им се всичко да се случва по перфектния начин, но уви, забележките им ще бъдат възприети като "дирижиране на парада" и са възможни скандали.

двойка

Везни

Семейни задачи ще ангажират почти целия уикенд на Везните, като пазаруване за по-възрастни роднини, например. Не им се сърдете, те просто не могат да откажат помощ никому, а пък и е месецът на добрите дела.

Скорпион

През уикенда Скорпионите ще бъдат като истински помощници на дядо Коледа - ще заразяват с добро настроение, ще купуват подаръци и ще правят вкусни курабийки. Какво по-хубаво от това?

Стрелец

Стрелецът си мечтае за някаква промяна. Не е изключено спонтанно пътуване или пък кроене на планове за такова. Целият този шум, комбиниран със стотици ангажименти, изнервят свободолюбивата натура на Стрелеца.

Козирог

Любовни проблеми за Козирога се очертават през този уикенд, ако не успеят да изразят чувствата си към любимия. Леко намусени и мълчаливи, те ще накарат партньора си да се съмнява в любовта им.

Водолей

Водолеите ще са на гребена на доброто настроение, но това като че ли ще изолира половинката им. Те по-скоро ще се опитват да прекарат всеки свободен миг със семейството и приятелите си.

Риби

Потънали в собствените си проблеми, на Рибите няма да им е до любов изобщо. Те ще предпочитат да потънат в самота, анализирайки хилядите мисли, които се блъскат в главите им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама