Любовен уикенд хороскоп за 16-17 март 2024


Любовен уикенд хороскоп за 16-17 март 2024
Снимка: iStock

Ето какво могат да очакват различните зодии в любовен план за предстоящия студен мартенски уикенд. 

Овен

За пръв път от много време ще отворите сърцето си, без да мислите преди това дали няма да сте твърде уязвими. Ще се осмелите да говорите за страховете и мечтите си, а партньорът ще бъде ваша подкрепа.

Телец

Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на любовта, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна от ваша страна, защото ще почувствате истинска близост.

Близнаци

Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в любовта. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

Вижте още: Тези зодии НЕ могат да прощават

Рак

През този уикенд звездите ще ви предложат възможност да комбинирате страст, романтика и приятелство - трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта.

Лъв

Спокойствието във връзката е застрашено, но би могло бързо да се възвърне. Твърде изнервени сте от случващото се около вас и правилата, които се опитвате да наложите във връзката, ще ви изгираят лоша шега.

Дева

Около вас се появява нова тръпка, което от една страна би могло да ви обърка, но и ще ви зареди с адреналин. Бъдете искрени в чувствата си и се дръжте естествено.

Везни

Ако досега сте залагали на повече игри и закачки в любовта, очаквайте преломен момент. Ще откриете в себе си дълго пазена "сериозност" и ще искате да я споделите с половинката.

Скорпион

Ако сте обвързани, ще имате възможност да се преоткриете с половинката. Ще обсъдите всичко, което ви вълнува, ще преодолеете заедно пречките, които е възможно да се появят на пътя ви. Този уикенд ще ви накара да осъзнаете, че когато сте заедно сте по-силни.

Вижте още: Тези зодии ще получат знак от съдбата до края на март 2024

Стрелец

Връзката ви се струва различна от всичко, което сте преживявали до този момент с бивши партньори. Това колкото ви радва, толкова и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.

Козирог

Изпитвате прилив на любов. И какво по-хубаво от това, още повече, че месецът на любовта почти е дошъл. Някаква вътрешна убеденост ви нашепва, че това е човекът за вас, че каквото и да се случи, всичко в крайна сметка ще се нареди.

Водолей

Не е изключено да се почувствате разочаровани от половинката ви по някакъв въпрос. Замислете се дали той наистина е направили нещо лошо, или вие сте имали твърде големи очаквания.

Вижте още: Нумерологична дневна прогноза за 15 март 2024

Риби

През тези два дни Рибите ще трябва да действат, ако искат да постигнат нещо в любовен план. По някаква причина половинката е загубила доверие във вас. Честността помежду ви ще е единственият начин, който ще ви отведе към бъдещето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама