Тези зодии НЕ могат да прощават


Тези зодии НЕ могат да прощават
Снимка: iStock

Има определен тип хора, които дълго време таят в себе си обида, предателство или просто някакво недоразумение. Колкото и да им се иска, те трудно намират сили в себе си да продължат напред. Ето кои са зодиите, които не могат да пощават.

Скорпион

Разбира се, злопаметният Скорпион е на първо място. Ако случайно сте ги „настъпили“ по някакъв начин, единственият ви шанс за опрощение е, ако Скорпионът забрави за случката. В противен случай шансовете се наистина малки. Освен че трудно прощават, Скорпионите търсят и отмъщение.

Вижте още: Тези зодии ще получат знак от съдбата до края на март 2024

Козирог

Козирозите могат да бъдат много аналитични в изграждането на дългосрочна цел. Те често запазват миналото като отправна точка за оценка на настоящето и бъдещето. Когато Козирогът е наранен, неговото мислене има тенденция да наблегне на миналото вместо на това, което предстои. Това може да го доведе до това да не забрави лошото, което му е било направено. Прошката също е доста далечна сентенция за Козирозите – те вярват в доказването и отработването, така че безплатна прошка няма, нито само на думи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама