Любовен уикенд хороскоп за 16-17 юли


Любовен уикенд хороскоп за 16-17 юли
Снимка: iStock

Овен

Овните ще са изправени пред напрегнати почивни дни. Възможно е да се появи спор, засягащ някаква семейна ситуация, в който трябва да вземете страна. Бъдете деликатни в тона си и лавирайте, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Телец

Опитвате се да балансирате между много различни отговорности и странични дейности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си и поговорете с него.

Близнаци

Предстоят дни на самоосъзнаване и намиране. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в отношенията си към днешна дата, ще си дадете сметка колко са се променили приоритетите ви от началото на връзката. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

Рак

Ще усещате известно напрежение в любовния си живот. Може би сте имали спор с половинката, който още „ви държи влага“. Сега е моментът да помислите и да разрешите всички нерешени въпроси.

Лъв

За Лъвовете започва дълъг период на напредък в романтичната сфера, който ще бъде белязан от много взаимни компромиси. Стартът му ще е в събота.

Дева

Семейните проблеми могат да попречат на любовта ви. За щастие, уикендът ще се окаже решаващ за елиминирането на проблемите, ако подходите с чувство за хумор.

Везни

Ако ви предстоят важни разговори с партньора, по-добре ги отложете, защото няма да донесат нищо положително. Ако имате конкретни съмнения, питайте директно, но не влизайте в дълги полемики.

Скорпион

Настроението ви ще бъда предимно в негативния спектър. Това може да накара партньора ви да не се чувства особено комфортно с вас.

Стрелец

Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще се опитат да „тропнат с крак” и да наложат мнението си. Но това не е решение - по-добре намерете общ език, за да имате равни права във връзката.

Козирог

Постарайте се да уважавате любимия човек, а не да давате тон на всяко негово действие. Не винаги вашият начин е най-добрият, не го забравяйте.

Водолей

Уикендът ще бъде благоприятен за възстановяване на хармонията помежду ви. Отдайте се на вдъхновяващи разговори с любимия човек.

Риби

Чувствате се така, сякаш трябва да оправдавате любовта си пред близки и приятели. Не е нужно да спорите, ако трябва да се разясни определена ситуация, направете го.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама