Любовен уикенд хороскоп за 17-18 октомври


Любовен уикенд хороскоп за 17-18 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако все още не сте намерили любовта (или поне човека, който да ви "подкоси коленете"), предстоят дни, които могат да ви донесат промяна в тази посока. В неделя има шанс да се запознаете с някой твърде интересен човек, на който няма да може да устоите.

Телец

Ако сте обвързани, ще имате възможност да се преоткриете с половинката. Ще обсъдите всичко, което ви вълнува, ще преодолеете заедно пречките, които е възможно да се появят на пътя ви. Този уикенд ще ви накара да осъзнаете, че когато сте заедно сте по-силни.

Близнаци

Изпитвате прилив на любов. И какво по-хубаво от това в тези хладни месеци? Някаква вътрешна убеденост ви нашепва, че това е човекът за вас, че каквото и да се случи, всичко в крайна сметка ще се нареди.

ТЕЗИ ЗОДИИ СЕ ВЛЮБВАТ НАЙ-ТРУДНО

Рак

За пръв път от много време ще отворите сърцето си, без да мислите преди това дали няма да сте твърде уязвими. Ще се осмелите да говорите за страховете и мечтите си, а партньорът ще бъде ваша подкрепа.

Лъв

Обрати в любовта ще има и за Лъвовете, но определено положителни. Може би ви предстои кратко пътуване, което ще се отрази като глътка свеж въздух на връзката ви.

Дева

Девите ще са "между чука и наковалнята" или поне така ще се чувстват. Ако успеете да загърбите чуждите емоции и се концентрирате върху собственото си щастие, може би ви очаква нещо вълшебно.

Везни

Влюбените Везни ще се радват на малките жестове, а такива определено няма да липсват от страна на половинката. Вниманието и уважението ще се окажат движеща сила за любовта, особено през почивните дни.

Скорпион

Връзката ви ще е приоритет за вас през този уикенд. Ще искате да споделяте, да градите и да обгрижвате. Може би е дошъл точният момент да създадете свое собствено гнездо.

ТОВА СА НАЙ-ТВЪРДОГЛАВИТЕ ЗОДИИ

Стрелец

Важно е всеки да следва това, което е най-добро за него, но взаимно да се подкрепяте. Само така ще намерите „златната среда”. Отделете време и за романтика.

Козирог

Спорна ситуация с половинката може да ви накара да потърсите съвет от приятел. Внимавайте обаче какво споделяте, защото този приятелски разговор може да се окаже не само безполезен, но и да доведе до много главоболия.

Водолей

Ако досега сте залагали на повече игри и закачки в любовта, очаквайте преломен момент. Ще откриете в себе си дълго пазена "сериозност" и ще искате да я споделите с половинката.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ВОДОЛЕЙ

Риби

Обвързаните Риби могат да очакват повече страст в спалнята. Ще бъдете готови да освободите цялото напрежение, което потискате в себе си и то по най-добрия начин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама